NaslovnicaVijestiNA INSTAGRAMU OTKRIO DA PRELAZI U CHELSEA: Evo tko će biti novo...

NA INSTAGRAMU OTKRIO DA PRELAZI U CHELSEA: Evo tko će biti novo pojačanje kluba iz Londona u narednih par dana!

Na instagramu otkrio da prelazi u Chelsea! Evo tko će biti novo pojačanje kluba iz Londona u narednih par dana! Ruski veznjak Aleksandr Golovin je možda na putu prema Stamford Bridgeu, ako je vjerovati posljednjoj instagram objavi njegovog suigrača iz CSKA Moskve.

Na instagramu

Sergej Chepchugov, koji igra kao vratar za rusku ekipu, otišao je na Instagram da poželi Golovinu sreću pred njegov sljedeći transfer, koji je možda i otkrio njegovu sljedeću destinaciju.

Prema Football.london, prevedeno sa ruskog na engleske, a zatim na naš, poruka otprilike ovako glasi: “Kada si došao u prvi tim, odmah sam ti rekao, također ćeš trenirati.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Dvije godine kasnije otići ćeš u europsku momčad. Danas, puno savjeta i pažnje! Nadam se da osjetiš srce? # Chelsy Zabavite se, sjajna karijera!”

Football.london također navodi da je Maurizio Sarri razgovarao sa novinarima na svojoj prvoj konferenciji za novinare kao menadžer Chelseaja i dotaknuo se teme da će dodati jednog ili dva igrača u momčad, uključujući i veznog igrača. Ako se Chepchugovovi komentari potvrde, Sarri je možda već pronašao svog čovjek na sredini terena.

Golovin je ovog ljeta uživao u fantastičnom Svjetskom prvenstvu sa domaćinima i bio je istaknuti igrač tijekom neočekivanog niza do četvrtfinala.

[su_bet365_100bonus]

U dobi od 22 godine, kreativni vezni igrač je sada spreman za novi izazov sa većim europskim klubom koji bi mogao biti Chelsea u Premier ligi.

Telegraph je nedavno snažno povezao igrača sa Chelseajem, nakon što su rekli da je već održao razgovore o prelasku u Chelsea, a sa tom instagram objavom izgleda da bi stvari mogle već biti riješene što se tiče njegovog transfera na Stamford Bridge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!