NaslovnicaVijestiNa internetu su se pojavile slike Messijevog "dvojnika" iz Irana, koji nevjerojatno...

Na internetu su se pojavile slike Messijevog “dvojnika” iz Irana, koji nevjerojatno liči Barceloninom nogometašu

Na internetu su se pojavile slike Messijevog “dvojnika” iz Irana, koji nevjerojatno liči Barceloninom nogometašu

Otkud Leo Messi u Iranu? – pitali su se svi koji su videli slike novog dvojnika poznatog Argentinca kako šeta ulicama Teherana. Riječ je o Rizi Perestesu, momku koji nevjerovatno liči na Barceloninog “čarobnjaka”.

na internetu se pojavile

Što bi se reklo, kao jaje jajetu. Riza se uklopio u novi Messijev imidž, pustio je bradu, uklopio frizuru, obukao dres “gaučosa”, izašao da se prošeta s loptom u ruci i izazvao lavinu komentara o tome da je pljunuti Leo. Jedino što ga je možda odalo jeste – osmijeh. Messijeva “kopija” je na skoro svim slikama nasmijan i vedar, što nije slučaj s njegovim “originalom”.

Lionel Messi će 24. lipnja proslaviti svoj 30. rođendan, a u Barcinu La Masiju je stigao još kao dječak, sa 14 godina, a katalonski klub je snosio sve troškove njegovog liječenja, pošto je imao problema sa hormonom rasta.

Debitirao je za prvi tim Barcelone 16. listopada, čime je postao treći najmlađi igrač u povijesti Blaugrane. Od tada je za klub sa Nou Campa odigrao 580 utakmica te postigao nevjerojatnih 505 pogodaka. Vlasnik je rekordnih 5 Zlatnih lopti (Ballon d’ Or), a 4 puta je sa Barcom podizao trofej Lige prvaka, te osvojio 8 naslova prvaka španjolske La Lige i 4 Copa del Reya.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!