NaslovnicaVijestiNa koji sport se kladiti?

Na koji sport se kladiti?

Za šta god da se odlučite, najbolji izbor je kladionica bet365, koja u svojoj ponudi ima oko 40 različitih sportova i veliki broj raznih specijala. Takođe, bet365 vam nudi i ubjedljivo najbogatiju ponudu za live klađenje, uz veliki broj live prenosa i detaljne statistike u toku meča. Osim toga, u svakom trenutku dostupan vam je cashout, odnosno isplata prije nego što se završe svi događaji na tiketu, pa čak i u toku samih mečeva. Sve to dostupno vam je i u pokretu, sa bet365 ćete biti sigurni da ništa nećete propustiti. Nedavno su uveli opciju da vraćaju uloženi novac ukoliko utakmica završi rezultatom 0-0.

sport
Nekada, imali smo samo popularnu sportsku prognozu, sa odabranim parovima i opcijom klađenja samo na konačne ishode tih utakmica.

Ekspanzijom kladionica, danas u ponudama imamo na desetine sportova, a za neke od njih većina igrača nikada nije ni čula, poput, recimo finskog bejzbola (pesapallo), sa gotovo neograničenim brojem igara i razrada, pa je prosječan kladioničar na “slatkim mukama” kad otvori listu.

Međutim, bogat izbor nije nikakva garancija za dobitak, ne dozvolite da se izgubite u moru parova. Jedna od prvih i ključnih odluka na putu ka uspjehu je izbor sporta na koji ćete se kladiti.

Bez ikakve dileme, fudbal je sport koji privlači daleko najviše kladilaca, a najpopularnija je igra na konačan ishod. Međutim, može se konstatovati da je ovo poprilično nezahvalan izbor za klađenje, jer svaki tip nosi tri moguća ishoda, pa je u samom startu statistika protiv vas. Bolja opcija je igra na golove ili npr. kartone. Pored fudbala, imate i klađenje na poene igrača u košarci, gdje su šanse svakako veće nego na konačnom rezultatu u fudbalu. Na broju poena, naravno, imate dvije opcije – manje ili više poena od date margine. Šanse bi trebale biti 50%-50%, no naravno tu veliku ulogu igra forma igrača i veličina ponuđene margine. Margine se znaju razlikovati čak i po bar poena na igrača, što su ogromne razlike, i u tom slučaju trebate izabrati bet365 koji vam nudi odlične granice, posebno na NBA igrače.

Na isti princip funkcioniše i broj gemova u tenisu. Kladionica vam ponudi broj gemova za prvi set (6,5 7,5 8,5…) – manje ili više od date granice. Šta gledati u tom slučaju? Obično dva igrača koja su dobra servisera nerijetko dođu preko ponuđene granice, tu je još hendikep gemova koji često dođe kao odlična opcija, no kao i u bilo čemu drugome na kladionici, niko vam ne može garantovati za to. Za sve teniske opklade bez dileme bet365 je savršena kladionica u svakom smislu te riječi! Posebice za uživo klađenje. Klikom na gumb ispod možete se registrovati na bet365 kladionicu i uzeti 100% bonus na vaš prvi depozit.

REGISTRUJ SE

U svakom slučaju, ograničite se na dva, maksimalno tri sporta, i to one koje najviše pratite. Nemojte nikad da se oslanjate isključivo na sreću i subjektivnu procjenu, jer sportsko klađenje nije rulet. To je jedna od najčešćih pogrešaka, i velika je zabluda kako je u klađenju najbitnija sreća. Bitna svakako jeste, ali ne i presudna. Šansu za dobitak povećavate količinom informacija kojima raspolažete. Isto tako možete svaki dan čitati kvalitetne analize utakmica iskusnih kladioničara na Svijet Kladjenja forumu gdje se svakodnevno postavi na desetke dobro razrađenih parova i analiza za utakmice.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!