Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

NA KORAK DO ARSENALA: Lacazette brutalno opleo po treneru i predsjedniku Lyona

Alexandre Lacazette bio je meta Arsenala ovo ljeto, no od transfera nije bilo ništa. Navijači Arsenala i dalje prate sve vezano o njemu, a sada je opleo i po predsjedniku i treneru Lyona.

OIR_resizer

U ekskluzivnom intervjuu za L’Equipe, Lacazette je bio brutalno iskren te je pričao o načinu na koji mu je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas zahvalio za sve.

Najbolji strijelac Ligue 1 prošle sezone sa 27 pogodaka bio je na meti mnogih klubova diljem Starog kontinenta ovo ljeto, no ipak je ostao u Lyonu.

Kako bilo, započeo je sezonu izvan forme zbog ozljede koja ga je mučila, a upravo zbog toga ga je i kritizirao trener Hubert Fournier.

“Boli. Mislim da je to prava riječ. Da, boli. Upravo sam odradio svoju najbolju sezonu u životu, zaista sam pomogao momčadi da se vrati u Ligu prvaka”, iskren je bio Lacazette.

Uzrujan je bio i jer je Aulas pokušao okrenuti navijače protiv njega.

“Kada on priča, velik dio navijača ga prati. I kada on kaže stvari, koje gleda sa svoje strane, izgleda kao da je igrač u krivu. Da, njegovo ponašanje me povrijedilo i razočaran sam.”

Ljut je i Lacazette na Fourniera jer ga nije branio ranije ovog mjeseca.

“Mogao je objasniti što se dogodilo. Istina je da sam odigrao nekoliko loših utakmica. Možete reći da sam bio smeće i sve, ali želim samo pomoći momčadi.”

Nakon ovoga sve je više moguće kako će Lacazette ubrzo spakirati kofere i otići igrati u veći klub.

[touchcarousel id=’1′]

 

 

Oznake: