NaslovnicaVijestiNa ovaj način bi Real Madrid osvojio sve što se može osvojiti

Na ovaj način bi Real Madrid osvojio sve što se može osvojiti

Na ovaj način bi Real Madrid osvojio sve što se može osvojiti. Blancosi vjeruju da su njihova dva igrača zastrašujuća kada su i sami, ali da bi mogli biti daleko uspješniji ako bi zajedno radili za dobrobit kluba.

Na ovaj način

Cristiano Ronaldo i Gareth Bale su dva najbolja igrača na svijetu, ali Real Madrid bi bio mnogo uspješniji kada bi njih dvojica pomagali jedan drugom, u skladu sa klupskom legendom Francisco Gentom.

Forma Ronalda i Bale-a je bila vrlo utjecajna u Madridskoj obnovi u ligaškoj utrci i utrci u finalu Lige prvaka ove sezone, sa Ronaldom koji je postigao 49 golova u još jednoj vrlo dobroj sezoni, dok je njegov kolega postigao 20.

Međutim, odnos između ovog dvojca često je bio u središtu pozornosti, a oba igrača su često bili prisiljeni odbiti tvrdnje u medijima da se ne slažu baš najbolje.

Gento, koji je osvojio šest europskih kupova sa Madridom, prepoznaje individualne talente koje svaki igrač posjeduje, ali vjeruje da je dvojac sposoban za udruživanje za veću dobrobit tima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Oni su dva velika igrača. Postoji samo nekoliko takvih igrača”, rekao je Gento za AS.

“Ako bi se njih dvojica pomagali međusobno i povezali malo više, oni bi osvojili sve što se može osvojiti.”

Madrid ide u završnicu La Lige ovog vikenda, gdje će igrati protiv Deportivo La Corune, a ukoliko pobijede, kombinovano sa Barceloninim neuspjehom da pobijedi Granadu bi im eventualno osvojilo La Ligu.

Igrači Zinedine Zidane-a će se onda boriti za trofej Lige prvaka u finalu protiv Atletico Madrida, svog najljućeg rivala, 28. maja u reprizi finala 2014. godine.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!