NaslovnicaVijestiSO NA RANU: Brutalna provokacija PSG-a na račun Barce!

SO NA RANU: Brutalna provokacija PSG-a na račun Barce!

Nije im dovoljno što su im uzeli jednog od najboljih igrača, pa je tako iz Parisa stigla surova provokacija u kojoj se izruguju katalonskom klubu.

provokacija

Barcelona je u dvomeču Superkupa Španjolske lako i uvjerljivo poražena od Real Madrida sa 5: 1 u ukupnom skoru. Jedan od razloga vrlo loše igre Katalonaca je i odlazak Neymara u Pariz pred početak sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, izgleda da PSG posebno uživa u tome što Barceloni ide loše. Oni su, u momentima kada su Madriđani već vodili i riješili pitanje osvajača natjecanja, na svom službenom Twitter profilu postavili zanimljivu fotografiju, koja se može protumačiti kao provokacija na račun Barcelone.

Na njoj se nalazi Neymar u opremi Parižana koji se smije. Kao što se i očekivalo, većina navijača je ovu sliku shvatila kao provokaciju na račun njegovog bivšeg kluba.

“Teško nam je pao odlazak Neymara, trebaju nam pojačanja!”

Barcelona sprema ogromnu ponudu za nasljednika Andres Inieste

Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

Podsjećanja radi, Brazilac je prešao u Paris za rekordni iznos od 222 milijuna eura, što je za više nego dvostruko veća suma od prijašnjeg rekorda (Paul Pogba iz Juventusa u United za 105 milijuna eura).

U osmini finala prošlogodišnje Lige prvaka, Barcelona je napravila čudesan preokret protiv PSG-a, koji je na Parku prinčeva slavio sa uvjerljivih 4:0, ali Katalonci su u triler završnici u uzvratu uspjeli nemoguće, postigavši čak 3 gola od 88. minute za pobjedu od 6:1, te povijesni povratak i prolazak u četvrtfinale.

Ironično, upravo je Neymar bio jedan od najzaslužnijih za taj podvig, pošto je postigao dva gola u samoj završnici. Izgleda da u Parisu još uvijek nisu preboljeli ovu eliminaciju…

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!