NaslovnicaVijesti"Nadam se da ću zaigrati za Manchester United, Real ili Barcu"

“Nadam se da ću zaigrati za Manchester United, Real ili Barcu”

Napadač Lazija Keita Balde Diao otkrio je svoje ambicije da jednog dana zaigra u dresu velikana kao što su Manchester United, Real Madrid ili Barcelona.

"Nadam se da ću zaigrati za Manchester United, Real ili Barcu"
“Nadam se da ću zaigrati za Manchester United, Real ili Barcu”

Keita je jako cijenjen u Seriji A, a iako bi možda više trebao brinuti za svoj klub, 21-godišnjak je izjavio da mu je san da zaigra u europskoj eliti u budućnosti.

Španjolski napadač je ove sezone upisao 24 nastupa u Seriji A, ali je postigao samo četiri gola, tako da će, iako je veoma mlad, morati poboljšati svoju završnicu ukoliko želi da se njegov san ostvari.

“Imao sam ponude iz drugih klubova. Imamo mnogo kvalitetnih igrača u timu, pogotovo na mojoj poziciji, od Candreve do Felipea Andersona. Zato ne počinjem baš svaku utakmicu, ali za moje godine ja igram dovoljno. Moram se nastaviti razvijati i graditi veće samopouzdanje. Istina je da sam imao ponude drugih klubova, ali sam fokusiran na Lazio. Imam ugovor do 2018. godine i za sada ostajem ovdje.”

“Moja ambicija je da jednog dana zaigram za jedan od najboljih timova na svijetu, kao što su Barcelona, Real Madrid ili Manchester United, to je san svakog mladog igrača. Ja sam miran, Lazio je također veliki tim sa fantastičnom strukturom. Rim je miran grad, pun dobrih ljudi.”

Keita je ukupno 70 puta nastupio za Lazio u Seriji A, ali je postigao samo 10 golova, a uprkos tom lošem omjeru, od njega se očekuju velike stvari.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!