NaslovnicaVijestiNainggolan objasnio zašto želi da Juventus osvoji Seriju A, a ne Napoli

Nainggolan objasnio zašto želi da Juventus osvoji Seriju A, a ne Napoli

Vezni igrač Rome i belgijski reprezentativac Radja Nainggolan priznao je kako bi volio da Juventus osvoji Seriju A zbog zanimljivog razloga.

Nainggolan želi da Juventus osvoji Scudetto

Naime, iako je pohvalio način igre na koji igra Napoli, otkrio je kako ne bi želio vidjeti da neki drugi klub pored Juventusa osvoji ovo takmičenje, nakon što je njegova Roma toliko godina završavala na drugom mjestu upravo iza ‘Stare dame’. Uprkos tome što je u prošlosti nekoliko puta otkrio koliko mrzi Juventus, ipak se nada kako će oni osvojiti Scudetto.

“Govorim vam istinu, volio bih da Juventus osvoji Seriju A. Nemam ništa protiv Napolija, zaslužili su osvojiti zbog načina na koji igraju, ali ako ja pet uzastopnih godina uvijek završim na drugom mjestu i onda drugi tim osvoji titulu pored Juventusa, to bi me jako pogodilo.”

29-godišnjak je prošle godine nakon što je Juve izgubio finale Lige prvaka protiv Real Madrida rekao: “Kakvo predivno veče. Prije tri dana su se uzdizali, a što sada kažu?”, dok je nekoliko mjeseci prije toga izjavio: “Ja sam onaj koji je uvijek bio protiv Juventusa. Mrzim Juventus, uvijek. Uvijek sam davao sve od sebe da ih pobijedim. Mrzim ih jer uvijek pobjeđuju golovima iz penala ili slobodnog udarca.”

[su_no1forfootball]

Belgijanac je čak priznao i kako je prestao razgovarati sa Miralemom Pjanićem, koji je u ljeto 2016. godine napustio Romu i otišao u klub iz Torina: “Rekao sam Pjaniću da ako ode u Juventus da više nikad neće razgovarati sa mnom.”

Uprkos svemu ovome, on će navijati za trenutnog prvaka Italije u 34. kolu, kada će Napolitanci gostovati u Torinu, a ta utakmica bi najvjerovatnije mogla odlučiti novog prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!