NaslovnicaVijestiNainggolan odlučio gdje će nastaviti karijeru

Nainggolan odlučio gdje će nastaviti karijeru

Nogometaš Rome Radja Nainggolan odlučio je gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru.. Nainggolan je, prema navodima medija, bio želja Intera, Chelseaja i Manchester Uniteda, ali je on odlučio ostati vjeran Romi s kojom je produžio ugovor do 2021. godine.

nainggolan odlučio

“Mislim da sam dokazao da je ovo ono što sam oduvijek želio. Vrlo sam sretan, posebno jer sada klub i ja možemo nastaviti avanturu i idemo naprijed zajedno”, rekao je Nainggolan za web stranice kluba.

Belgijski nogometaš je u Romu došao janura 2014. godine iz Cagliarija na pozajmicu, ali je već u ljetnom prijelaznom roku potpisao ugovor. On je do sada za Romu odigrao 161 utakmicu i postigao 27 golova. Prošle sezone je odigrao 37 utakmica u Seriji A i postigao 11 golova, a 14 u svim natjecanjima.

[su_live_koeficijenti]

Casemiro: On nam nije potreban, najbolji igrači su već kod nas!

James Rodriguez otkrio tko mu je najbolji prijatelj u Bayernu

Higuain izgubio sudski spor protiv Napolija

Iz Rome su u ovom prijelaznom roku otišli Mohamed Salah (42 milijuna eura u Liverpool), Antonio Rudiger (35 milijuna eura u Chelsea), Leonardo Paredes (23 milijuna eura u  Zenit), Federico Ricci (4,50 mil. eura u Sassuolo) i Mario Rui (3,75 mil. eura, pozajmica u Napoli).

Klub su pojačali Rick Karsdorp (iz Feyenoorda za 14 milijuna eura), Cengiz Under (13 milijuna eura iz Basaksehira), Bruno Peres (12,50 milijuna eura iz Torina), a tu su još i Lonrenzo Pellegrini, Juan Jesus, Hector Moreno. Naravno, do kraja prijalznog roka ostalo je još dosta tako da će se sastav Rome vjerojatno još mijenjati do početka nove sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!