NaslovnicaVijestiNajava El Clasica: Utakmica koja bi mogla odlučiti prvenstvo

Najava El Clasica: Utakmica koja bi mogla odlučiti prvenstvo

Najava El Clasica i informacije o utakmici. Samo nekoliko dana smo udaljeni od El Clasica, kada Real Madrid bude ugostio Barcelonu u utakmici koja bi mogla odlučiti prvenstvo. Oba kluba vjerojatno neće biti u 100% punoj snazi, jer će Barceloni nedostajati Neymar, dok postoji vjerojatnost da i Real Madrid neće imati Gareth Balea u sastavu.

Najava El Clasica

Nakon uzbudljive Lige prvaka, sada nas čeka veliki El Clasico na Santiago Bernabeu u nedelju u 20:45h. Real Madrid trenutačno ima 75 bodova u 31 utakmici i ima tri boda s jednom utakmicom prednosti, budući da je Barcelona dobila 72 boda iz 32 utakmice.

Obje ekipe su napravile poprilično loše rezultate do ovog trenutka, ali Los Blancosi dolaze u utakmicu u nešto boljoj formi i boljem raspoloženju nakon prolaska u polufinale Lige prvaka, dok to Barcelona sinoć protiv Juventusa nije uspjela. Real Madrid iza sebe ima niz od 11 utakmica bez poraza. Barcelona ima malo lakši raspored na putu prema kraju sezone, jer Real još treba da igra sa Sevillom koja traži svoj put prema top tri u ligi.

Barcelona se vratila na pobjedničke staze nakon dva uzastopna poraza, pobijedivši Real Sociedad (3-2) pred domaćim navijačima. Međutim, zabrinuti će biti nakon ispadanja iz Lige prvaka i nemoći da dadnu gol Juventusu pred svojim navijačima.

BET365 NAGRADNA IGRA ZA EL CLASICO

Momčad Zinedine Zidanea je u vrlo dobroj formi, nakon prolaska u polufinale kao što smo već naveli oni imaju niz bez poraza u 11 utakmica, možemo reći imali su dok nisu poraženi od Bayerna u regularnom vremenu, ali prošli su dalje i to je za njih samo bitno. Zbog toga njihova momčad će biti u odličnom raspoloženju.

Koeficijent na Real Madrid u bet365 kladionici je 2.10, gdje su Los Blancosi favoriti na svom terenu. Na drugoj strani koeficijent na Barcelonu je 3.10, dok je na remi 4.00. Bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak ova kladionica nam daje najbolje koeficijente na svijetu.

Tko osvaja ligu?

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!