NaslovnicaVijestiNAJAVA: Manchesterski derbi

NAJAVA: Manchesterski derbi

mourinho guardiola

Danas je na rasporedu jedan od najjačih derbija na svijetu. Gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Najskuplji derbi na svijetu. Derbi Josea Mourinha i Pepa Guardiole. Što nam donosi derbi od milijardu eura na ‘Teatru snova’. Prvoplasirana momčad Premier lige – Manchester City ima 43 boda nakon 15 odigranih utakmica, odnosno 14 pobjeda i jedna neriješena utakmica, a drugoplasirana momčad – Manchester United ima 35 bodova nakon 15 odigranih utakmica, odnosno 11 pobjeda, 2 remija te 2 poraza.

Konačno je na red došao Manchesterski derbi, derbi koji bi mogao odlučivati o situaciji u Premier ligi jer s obzirom da je Chelsea jučer poražen od West Hama, a ukoliko još i City danas porazi Uniteda situacija bi bila takva da bi City bio na čelu sa ukupno 46 bodova, a United drugi s 35 bodova. Je li uopće moguće da City koji igra ponajbolji nogomet u Europi ispusti 11 bodova prednosti?

Kladionice kažu kako je favorit Manchester City iako igra u gostima kod svog gradskog rivala. Primjerice Bet365 kaže kako je koeficijent na pobjedu Cityja 2.25 (te pada), na remi 3.50 (i raste), a na pobjedu ‘Crvenih vragova’ 3.40 (i raste).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Potencijalni sastavi

Pep Guardiola ne može računati na svog lijevog bočnog od 58 milijuna eura – Benjamina Mendyja te glavnog stopera ove sezone Johna Stonesa, mladog Engleza koji je plaćen 55 milijuna eura.

Potencijalnih XI City: Ederson – Delph, Otamendi, Kompany, Walker – Silva, Fernandinho, De Bruyne – Sane, Aguero, Sterling

Trener domaće momčadi ne može računati na svoje najjače pojačanje i glavnog igrača Paula Pogbu koji zbog crvenog kartona, ali ne može računati ni na Carricka i Bailyja.

Potencijalnih XI United: De Gea – Valencia, Smalling, Rojo, Young – Matić, Fellaini, Herrera – Rashford, Martial, Lukaku

Međusobni omjer

U zadnjih šest utakmica tri je utakmice dobio Manchester United, dvije su utakmice završile bez pobjednika, a samo jednu od zadnjih šest utakmica dobila momčad s Etihada. Zanimljivo je kako je United zadnji put u okviru Premier lige na svom stadionu poražen upravo od Cityja.

City u utakmicu ulazi nakon poraza od Shakhtara u “nebitnoj” utakmici te nakon ligaške pobjede protiv West Hama gdje je pobjeda došla u zadnjim minutama golom Davida Silve.

United u derbi ulazi nakon pobjede u Ligi prvaka protiv CSKA Moskve, ali i ligaške pobjede protiv Arsenala na Emiratesu gdje su ‘Crveni vragovi’ slavili rezultatom 1-3 gdje je Pogba dobio crveni karton zbog kojeg danas ne može igrati protiv gradskih rivala. Također, na toj utakmici golman Uniteda – David de Gea srušio je rekord po broju obrana u jednoj utakmici što dovoljno govori o utakmici Arsenal – United.

[su_live_koeficijenti_v2]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!