NaslovnicaNajave utakmicaBarcelona - Manchester United: Najava uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka

Barcelona – Manchester United: Najava uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka

Camp Nou je mjesto gdje se Barcelona i Manchester United sastaju u drugoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u utorak navečer. Domaćini će biti sigurni u svoju sposobnost i napredovanje do polufinala nakon što su ostvarili pobjedu od 0-1 na Old Traffordu, unatoč tome što nisu igrali najbolje što mogu, dok će se United sjetiti da su ove sezone izbacili PSG-a protiv svih izgleda, nakon što su Parižani zaradili dva gola prednosti u prvoj utakmici.

Barcelona - Manchester United

Timske novosti

Barcelona

Ekipa Ernesta Valverdea je bila u dobroj formi prije ove utakmice, sa tri pobjede i dva remija u posljednjih pet utakmica, gdje su uspjeli zadržati mrežu netaknutom u četiri utakmice tijekom tog razdoblja. Nakon pobjede od 2-0 protiv Espanyola, Barcelona je bila prisiljena boriti se za bodove protiv Villarreala u svojoj prvoj utakmici u travnju, kada je domaćin imao vodstvo od 4-2 sve do posljednjih minuta susreta, samo da bi Lionel Messi i Suarez postigli još dva gola u sudijskoj nadoknadi što im je spasilo bod. Još jedna pobjeda od 2-0, ovog puta protiv Atletico Madrida, je praktički Kataloncima predala naslov lige sa golovima Suareza i Messija. Sredinom tjedna nakon tog rezultata, Barcelona je posjetila Old Trafford i kontrolisala igru, sprečavajući svoje protivnike da postignu gol tijekom cijelih 90 minuta. U njihovom posljednjem susretu, Huesca je uspjela zadržati Barcelonu i odigrala remi bez golova, što je pomalo bilo iznenađenje.

Mesis je i ove sezone bio odličan, gdje je skupio 33 ligaška gola i do sada osam u Ligi prvaka, sa 15 asistencija u oba natjecanja. Argentinski napadač je pogodio mrežu četiri puta u posljednjih pet nastupa i očajnički će željeti da ponovi taj podvig i u ovom susretu, pri čemu ozljeda glave u prvoj utakmici ne igra nikakvu ulogu, jer će biti spreman za ovaj susret. Suigrač Suarez je također u odličnoj formi, nakon što je postigao 20 golova do sada, ali niti jedan od njih nije bio u Ligi prvaka. Ousmane Dembele je započeo utakmicu protiv Huesce tako da bi on trebao biti na klupi protiv Uniteda. Messi je odmoren za vikend zajedno sa Philippe Couitnhom, Nelson Semedom, Clement Lengletom, Sergio Busquetsom, Gerard Piqueom, Jordi Albom i Luis Suarezom, koji se vjerojatno započeti u prvoj postavi.

Manchester United

Mnogo se govorilo o tome kako će se Manchester United nositi sa tim kada ih jednom pogodi loša forma pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera, a odgovor je u rezultatima. Igrači koji moraju biti prodani ovog ljeta su očiti, a Ashley Young je pod velikim brojem kritika zbog svojih nastupa u posljednjih nekoliko tjedana, dok se Juan Mata muči napraviti bilo što kako treba kada dobije priliku da igra. Tri poraza u posljednjih pet utakmica nije dobra stvar za navijače Manchester Uniteda, a nakon dva poraza u gostima, sada idu Barceloni na Nou Camp gdje se također očekuje poraz i nema sumnje da će njihovo samopouzdanje biti pogođeno. U posljednjem susretu, Manchester United je pobijedio West Hama sa 2-1 na Old Traffordu. To je bila prilično sretna pobjeda za Crvene đavole, međutim bodovi se broje i to je jedino važno.

Pogba je do sada postigao 13 golova u ligi i taj rekord ga stavlja na vrh ljestvice u ovoj momčadi, gdje ima jedan više od Romelu Lukakua i tri više od Marcus Rashforda. Pogbina dva gola iz penala protiv West Hama su bili prvi golovi od veljače kada je United eliminirao Chelseaja iz FA kupa. Sa devet asistencija, Francuz se također može pohvaliti sa najboljom statistikom u tom pogledu, jer je Rashford njegov najbliži konkurent sa šest asistencija.

Luke Shaw je suspendiran za ovu drugu utakmicu, što znači da će Ashley Young vjerojatno igrati na lijevoj strani. Matteo Darmian, Rashford, Antonio Valencia, Eric Baily i Ander Herrera su pod znakom sumnje za ovaj susret.

Moguće postave

Barcelona: ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Roberto, Rakitic, Arthur; Messi, Suarez

Man Utd: Dalot, Smalling, Lindelof, Young, McTominay, Fred, Pogba, Lukaku, Rashford, Lingard

Prijedlog za klađenje

Barcelona je na putu da osvoji titulu La Lige i sve zašto igraju u ovom trenutku je Liga prvaka. Odmorili su neke ključne igrače u remiju bez golova protiv Huesce, što ih je možda pripremilo za susret sa Manchester Unitedom. Luis Suarez i Gerrard Pique su bili suspendirani za utakmicu u La Ligi, tako da će biti svježi i odmoreni pred ovaj susret. Lionel Messi i Sergio Busquets također nisu bili u timu za vikend, dok su Jordi Alba i Philippe Coutinho ušli sa klupe.

Barcelona je neporažena u osam i imaju samo jedan poraz u 19 utakmica. Oni ne gube mnogo utakmica kod kuće i u ovu utakmicu ulaze sa četiri pobjede zaredom. Izgubili su samo dvije u posljednjih 25 utakmica kod kuće na svim natjecanjima. U 30 utakmica kod kuće u Ligi prvaka, Barcelona nije izgubila niti jednu utakmicu. Oni imaju osam pobjeda u posljednjih deset utakmica i postigli su dva ili više golova u tom procesu. Zbog toga vjerujemo da će Bacelona ovdje ostvariti pobjedu, međutim s obzirom da nam bet365 kladionica nudi neke specijalne oklade na šuteve timova u ovoj utakmici, odlučili smo se za više od 17.5 šuteva Barcelone.

Vjerujemo da će Barcelona u ovoj utakmici napasti svim snagama. Oni nisu imali ovoliko šuteva protiv Uniteda u gostima, ali svi znamo da su prepustili inicijativu domaćinu na Old Traffordu nakon što su postigli prvi gol. Sada je situacija potpuno drugačija i imaju gol prednosti, tako da imaju prostora da naprave šou na Nou Campu. Barcelona u prosjeku po utakmici ima po 18.6 šuteva, tako da nam se ova granica od 17.5 sa koeficijentom od 1.90 na bet365 kladionici čini odličnom, pogotovo uz to što nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, tako da bi pri uplati od 100€ isplatili točno 190€.

UPLATI OKLADU

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!