NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ljutita reakcija Koemana: Minguezu izveo sa terena jer je krenuo u...

(VIDEO) Ljutita reakcija Koemana: Minguezu izveo sa terena jer je krenuo u napad, a zatim ga ignorisao na klupi!

Menadžer Barcelone Ronald Koeman bio je umiješan u vrlo nezgodan trenutak sa Oscarom Minguezom kada je u potpunosti ignorirao mladog braniča Barcelone nakon što ga je zamijenio.

Ljutita reakcija

Katalonska momčad je pobijedila Getafea sa 5-2 na Nou Campu, ali Koeman se naljutio na Minguezu i zamijenio ga samo 15 minuta do kraja utakmice.

S rezultatom 3-2, 21-godišnjak se malo previše uzbudio i pridružio se napadu Barcelone. Međutim, budući da je napustio svoju obrambenu poziciju, Koeman nije bio nimalo sretan.

“Igramo sa trojicom!” vikao je Nizozemac, jasno usmjerivši svoj bijes prema Minguezi.

Nedugo zatim, Minguezu, koji se probio u prvu momčad, zamijenio je Samuel Umtiti, a utješio suigrač Riqui Puig.

Ali kad je prišao klupi i pokušao stisnuti Koemanovu ruku, njegov menadžer nije imao ništa od toga i dalje je izgledao razjareno i ljutito. Sve je to bilo vrlo neugodno.

Nakon što je izašao sa terena, Mingueza je zauzeo mjesto na tribinama do kraja utakmice.

Govoreći nakon utakmice, Koeman je priznao da je njegova reakcija bila ‘malo pretjerana’ i tvrdio je da izmjena nije bila zbog toga što je Mingueza otišao u napad kada je morao ostati u obrani.

“Možda sam malo pretjerao, jer on ima sjajnu sezonu”, rekao je Koeman.

“Mladi moraju naučiti da s Barcelonom uvijek morate biti 100% koncentrirani u svakoj utakmici. Njegova zamjena nije imala nikakve veze sa mojom ljutnjom.”

“Komplicirano je. Ni Pedri nije bio tamo. Njegova razina. Nije bio ni Araujo. Promjena nije bila iz bijesa, već da se Frankie postavi desno i da Umtiti dobije neke minute na terenu, koje zaslužuje.”

“Razgovarao sam sa Minguezom nakon utakmice i nema problema. Ako postoji jedan igrač koji ima sjajnu sezonu, to je on.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!