NaslovnicaVijestiNajbolji napadač na planeti 2004. odbio Real Madrid: Sada bi taj transfer...

Najbolji napadač na planeti 2004. odbio Real Madrid: Sada bi taj transfer koštao Reala oko 200 milijuna eura

Francesco Totti otkrio je da je zanemario priliku da se pridruži Real Madridu 2004. godine. Totti je Romin ‘Bog’ nakon što je svoju cijelu karijeru proveo u klubu Serije A.

Najbolji napadač

Početkom 2000-ih godina smatrao se jednim od najboljih napadača na planeti.

No, Talijan je otkrio da je zanemario priliku da se pridruži Real Madridu i vjerojatno osvoji mnoge trofeje – no umjesto toga se odlučio da ostane u Romi.

“2004. godine bila je vrlo važna ponuda iz Madrida” , rekao je Totti za Sky Italija.

[su_bonus]

“Ali odlučio sam odustati od mnogo naslova tako da uvijek nosim samo jedan dres. To mi je najviše značilo.”

“Na kraju, umjesto toga, primio sam ljubav i strast, što je za mene bilo mnogo važnije od osvajanja trofeja negdje drugo. Stavio sam Romu ispred svega.”

Da se Totti pridružio Real Madridu prije 14 godina, bio bi jedan od njihovih Galacticosa, uključujući Zinedine Zidanea, Luis Figa, David Beckhama i Michael Owena.

Bivši talijanski reprezentativac priznaje kako mu je ostanak u Romi smanjio šanse za Zlatnu loptu.

“Osvojio sam Scudetto, talijanski Super kup i Kup Italije sa Romom”, rekao je Totti.

[su_bet365_app]

“Ali to me nije stavilo u poziciju da izazovem druge igrače za Zlatnu loptu.”

Totti, sada direktor u Romi, se pitao koliko bi koštao na današnjem tržištu da je sada ono vrijeme njegovih najboljih nastupa.

41-godišnjak očito nema dovoljno povjerenja u svoje bivše ja, odgovarajući: “Mislim da bi koštao oko 200 milijuna eura.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!