NaslovnicaVijestiNajbolji portugalski nogometaš ikada dobio pohvale od svog menadžera

Najbolji portugalski nogometaš ikada dobio pohvale od svog menadžera

Cristiano Ronaldo danas je primio nagradu ‘Goal 50’ koju renomirani nogometni portal goal.com dodjeluje najboljem igraču godine po svom izboru. Portugalski nogometaš, koji je nedavno produžio ugovor sa Real Madridom pohvale je dobio i od svog dugogodišnjeg menadžera, Jorgea Mendesa.

cristianoronaldorealmadridcfvlegiawarszawandpv4qygyqrx-640-x-444

Mendes smatra da je Ronaldo potpuno zasluženo dobio ‘Goal 50’ nagradu, a smatra da bi bilo pravedno da Portugalac uzme i Zlatnu loptu gdje će mu najveći konkurent biti Lionel Messi.

“Cristiano je imao fantastičnu sezonu. Osvojio je Ligu prvaka s Real Madridom, zabio 16 golova, a osvojio je i Europsko prvenstvo s Portugalom. Portugal je tako mala zemlja da je osvajanje naslova bilo nezamislivo. Vrijedi tri puta više nego kada ga osvoji neka druga zemlja. Zato je ova Goal 50 nagrada toliko zaslužena i oduševljen sam što je sve skupa prepoznato. Ne sumnjam ni da će pravda biti zadovoljena do kraja pa će Cristiano uzeti i Zlatnu loptu”, izjavio je za Goal, poznati nogometni menadžer Jorge Mendes.

Mendes smatra da je portugalski nogometaš najbolji igrač u povijesti nogometa, te da ko ima Cristiana – ima sve!

“Samo je jedan igrač na svijetu koji može tako uzeti te trofeje, a to je Cristiano. Kada radite bilo kakve usporedbe, lako je vidljivo da je Cristiano daleko iznad svih. On je borac koji svakoga dana nadmašuje samoga sebe. Moje je mišljenje da je Cristiano bez ikakve sumnje najbolji igrač u povijesti nogometa. Tko ima Cristiana, ima sve!”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!