NaslovnicaVijestiNajbolji savjet koji je Henry dobio od Wengera?

Najbolji savjet koji je Henry dobio od Wengera?

Najbolji savjet koji je Henry dobio od Wengera? Dva puta pobjednik Premier lige i legenda Arsenala otkrio je kako ga je njegov sunarodnjak poticao da prestane biti frustriran sa svojim suigračima.

Najbolji savjet

Thierry Henry je otkrio da je jedan od najboljih savjeta koje mu neko dao u njegovoj karijeri bio od Arsene Wengera.

Bivši francuski reprezentativac je i dan danas najbolji strijelac Arsenala svih vremena i pomogao je klubu da dođe do dva premierligaška naslova i finala Lige prvaka 2006. godine.

Henry je otkrio kako je u svojoj ranoj karijeri, on krivio druge za neuspjeh i krive pasove sa njim, ponašanje koje ga je Wenger savjetovao da mora promijeniti.

“Jedan od najboljih savjeta u karijeri sam dobio od Arsene Wengera, koji mi je rekao: ‘Prestani pitati sebe krivo pitanje'”, rekao je bivši Topnik za Unisport.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ono što je mislio pod tim je da sam ja sebi govorio: ‘Oh, nije me vidio, oh, nije mi dodao loptu’. Ja sam uvijek govorio o tebi (suigraču)”.

“Arsene mi je rekao: ‘Što možeš učiniti da bi te on vidio'”.

“Uvijek sam bio svjestan onoga što se može učiniti kako bi pomogli nekom timskom kolegi. Umjesto svađe, ja bi pokušao pronaći bolji način.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!