NaslovnicaVijestiNajbolji tandem u Premiershipu: Odlučena budućnost Vardyja i Mahreza

Najbolji tandem u Premiershipu: Odlučena budućnost Vardyja i Mahreza

Najbolji tandem u Premiershipu u ovom trenutku su dvojac iz Leicestera, Jamie Vardy i Riyad Mahrez. Claudio Ranieri je poslije pobjede protiv Chelseaja sinoć rekao da će Leicester učiniti sve što je u njihovoj moći da se odupru svim ponudama za Vardyja i Mahreza.

Najbolji tandem u Premiershipu

Januarski prelazni rok bi trebao biti otvoren na dan Nove Godine, a zapanjujući nastupi Vardyja i Mahreza ove sezone su otvorili veliku mogućnost transfer ponuda od suparničkih klubova i klubova iz cijele Europe.

Ali, Ranieri je bio vrlo ozbiljan i dao do znanja da ova dva igrača nisu na prodaji.

“Nitko ne može kupiti Vardyja ili Mahreza u januaru”, rekao je Ranieri i nastavio: “Nema tog novca koji bi ih mogao kupiti, oni nemaju cijene.”

“Zašto bih rekao njihovu cijenu? Ako kažem visoku cijenu, neko bi mogao i poslati tu ponudu, tako da neema nikakve šanse da ću to uraditi. Nitko ih neće moći kupiti.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ranieri je novinarima na konferenciji priznao i to da su navijači Leicestera sanjali ovaj nevjerovatni uspjeh svog tima.

“To je za njih bio veliki san. Bilo je mnogo iskri večeras, a bez toga smo normalan tim, ali kada imamo takve navijače koji nam pomažu u svakoj utakmici, mi smo vrlo sretni što ih imamo.”

“Oni nastavljaju sanjati, ali i mi ćemo nastaviti i pokušati da zadržimo svoje noge na zemlji.”

“Rekao sam igraćima, još pet bodova i mi smo bezbjedni (od ispadanja). Taj cilj smo imali na početku sezone, kada stignemo do 40 bodova mijenjamo cilj.”

“Ovo je magično vrijeme za nas i moramo da nastavimo raditi naporno, jer niko od nas ne želi da se probudi, želimo da nastavimo sanjati sa našim navijačima. Igramo sa bržim tempom, jednim ili dva dodira i kordiniramo svoje pokrete, to je naša snaga. Svi igrači vjeruju jedni u druge i pomažu jedni drugima, a samo na taj način i možete pobijediti utakmice protiv velikih šampiona poput Chelseaja.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!