NaslovnicaVijestiNajboljih besplatnih 11: Igrači kojima ističe ugovor sljedećeg ljeta

Najboljih besplatnih 11: Igrači kojima ističe ugovor sljedećeg ljeta

Listu igrača kojima ugovor ističe sljedećeg ljeta predvodi zvijezda Barcelone i jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Messi.

Najboljih besplatnih 11

Iz Barcelone je bilo izvještaja kako je Argentinac usmeno produžio ugovor, ali službeno to se još uvijek nije desilo, te bi početkom juna sljedeće godine mogao postati slobodan igrač.

Međutim, tko god želi Messija u svojim redovima, morat će mu ponuditi nevjerovatan ugovor. Za primjer, Neymar je u Paris Saint-Germainu dobio plaću od čak 30 miliona eura po sezoni, a Messi zasigurno neće pristati na manju cifru od te.

38 dana je ostalo do kraja godine, a ukoliko do tada ne stavi potpis na novi ugovor, 30-godišnjaku će biti dozvoljeno da pregovara sa drugim klubovima.

Najboljih besplatnih 11

Najboljih besplatnih 11

Ipak, Messi nije jedini koji bi mogao postati slobodan igrač sljedećeg ljeta. Tu su brojne zvijezde od kojih se može napraviti pravi tim iz snova, kao što možete vidjeti i na fotografiji iznad koju su objavile španjolske novine Marca.

Na golu je velika španjolska nada 23-godišnji Kepa Arrizabalaga, dok također ugovor ističe i legendama kao što su Gianluigi Buffon i Iker Casillas.

Defanzivnu liniju ‘tima iz snova’ predvode veterani Giorgio Chiellini i Miranda, dok su na bekovskim pozicijama Daley Blind, te Juanfran Torres.

U veznom redu se nalazi njemački ‘dragulj’ Leon Goretzka, za kojeg interes pokazuje Barcelona. On je dao do znanja da nema namjeru produžiti ugovor sa trenutnim klubom Schalkeom.

Tu mu društvo prave Ander Herrera, čija tržišna vrijednost iznosi visokih 30 miliona eura, te vezni igrač Liverpoola Emre Can.

[su_oglas]

Međutim, najveće zvijezde u ovom timu su u vrhu napada. Iskusni njemački reprezentativac i zvijezda Arsenala Mesut Ozil čini sjajni trio sa suigračem sa Emiratesa Alexisom Sanchezom, te već navedenim Lionelom Messijem.

Zvijezde kojima ugovor ističe sljedećeg ljeta:

Kepa (Athletic)
Buffon (Juventus)
Casillas (Porto)
Reina (Napoli)
De Vrij (Lazio)
Chiellini (Juventus)
Miranda (Inter)
Vida (Dinamo Kiev)
Daley Blind (United)
Ghoulam (Napoli)
Shaw (United)
Juanfran (Atletico)
Joel Ward (Crystal Palace)
Glen Johnson (Stoke City)
Emre Can (Liverpool)
Fernandinho (City)
Sung-Yong Ki (Swansea)
Motta (PSG)
Ander Herrera (United)
Leon Goretzka (Schalke 04)
Wilshere (Arsenal)
Moutinho (Monaco)
Cabaye (Crystal Palace)
Ribery (Bayern)
Ashley Young (United)
Mesut Ozil (Arsenal)
Juan Mata (United)
Ross Barkley (Everton)
Mario Balotelli (Niza)
Zlatan Ibrahimovic (United)
Fernando Torres (Atletico)
Alexis Sanchez (Arsenal)
Bernard (Shakhtar)
Lautaro Acosta (Lanus)
Leo Messi (Barcelona)
Arjen Robben (Bayern)
Aaron Lennon (Everton)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!