NaslovnicaVijestiZnate li koji je najskuplji derbi na svijetu?

Znate li koji je najskuplji derbi na svijetu?

Predstojeći premijerligaški nogometni derbi Mančestera između Uniteda i Cityja mogao bi biti najskuplja utakmica u povijesti nogometa.

manchester-united-vs-manchester-city1

Nogometaši Manchester Uniteda igraće u subotu od 13:30 protiv gradskog rivala Cityja, utakmicu četvrtog kola u Premier ligi. Ekipe predvode jedni od najtrofejnijih europskih trenera Jose Mourinho i Pep Guardiola, a transferi 22 igrača koje će najvjerojatnije izvesti na teren vrijede 670 milijuna funti.

Kako je prenio Sky Sports, predviđena prva postava Uniteda košta 350,55 milijuna funti, uklučujući i najskupljeg svjetskog nogometaša Paula Pogbu koji se ovog ljeta iz Juventusa vratio na Old Trafford za 93,25 milijuna funti. U ekipi će najvjerojatnije biti i Anthony Martial (57,6) i Luke Shaw (28), kao i Juan Manuel Mata (37,1), Erik Bailey (30), Marouane Fellaini (27,5) i kapiten Wayne Rooney (27) .

U timu će biti i Zlatan Ibrahimović, koji je kao slobodan igrač ovog ljeta iz Paris Saint-Germaina prešao u Manchester United.

U ekipi Manchester Cityja, čija uprava je u posljednje dvije godine potrošila na predviđenu prvu postavu za subotnji duel 321,85 milijuna funti, biće između ostalih Kevin de Bruyne (54,5), John Stones (50), Raheem Sterling (49) i Leroy Sane (37).

U svom istraživanju Sky Sports je došao do podataka da je trenutno najskuplja utakmica u povijesti ona iz studenog prošle godine, kada je u “El Clasicu” Barcelona pobijedila Real Madrid sa 4:0. U toj utakmici igrali su nogometaši čija je vrijednost transfera iznosila ukupno 562 milijuna funti.

Obje ekipe iz Manchestera su sa po tri pobjede počeli sezonu u Premier ligi i zajedno s Chelseajem jedini su sa maksimalnim učinkom u ligi. Favorit, prema mišljenju bet365 kladionice, u derbiju Manchestera je Manchester United na kojeg pomenuti britanski bookmaker nudi koeficijent 2.25, dok na gostujući tim nude 3.30. Ukoliko se odlučite kladiti na neriješen ishod moći ćete to uraditi po tečaju 3.25.

untitled

KLADI SE

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!