NaslovnicaVijestiNajsigurnija oklada: Kakve šanse Hrvatska ima protiv Turske

Najsigurnija oklada: Kakve šanse Hrvatska ima protiv Turske

Najsigurnija oklada na utakmici između Hrvatske i Turske smo vam detaljno objasnili i napisali ispod. Nekoliko vrlo zanimljivih susreta u prvom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine igraju se večeras i u skupini I, dva stara prijatelja, Hrvatska i Turska, suočit će se u 20:45h.

Najsigurnija oklada

Hrvatska je ovo ljeto dijelila skupinu sa Turskom i na Euru 2016 u Francuskoj također. Hrvatska je pobijedila sa 1-0 u prvom kolu, gdje je dobila svoju osvetu nad Turcima za šokantnu eliminaciju iz četvrtfinala Eura 2008. Između tih utakmica, odigrali su još dvije utakmice u kvalifikacijama play-offa za Euro 2012 i tada je Hrvatska dobila u Istanbulu sa 3-0, dok se u Zagrebu utakmica završila bez golova.

Hrvatska

Sve ovo govori da su Hrvati, koji će igrati kod kuće, favoriti, pogotovo što trener Čačić na raspolaganju ima puno bolju momčad nego njegov kolega Terim. Baš zbog toga su mnogi bili iznenađenji kada je Hrvatska eliminirana u osmini-finala na Euru 2016., pogotovo nakon što su skupinu prošli gotovo bez problema i završili kao prvi sa sedam bodova, ostavivši iza sebe čak i branitelja naslova Španjolsku. Međutim, ždrijeb je bio nemilosrdan i u prvoj utakmici u fazi ispadanja njihov protivnik je na kraju izašao kao pobjednik Eura 2016, Portugal, gdje su izgubili sa 1-0.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Naravno, Hrvati su žalili zbog propuštene prilike, pogotovo što u ovom trenutku imaju zaista respektabilan tim, na čelu sa Real Madridovim i Barceloninim zvijezdama, Modrića i Rakitića. Oni će sigurno pokušati ispraviti sve te greške u narednim kvalifikacijama, pogotovo što je Čačić u međuvremenu ispravio sve sporove sa velikim braničem Liverpoola, Lovrenom, tako da je i on ponovo dio tima. S druge strane, branič Srna definitivno je napustio reprezentaciju, ali Hrvati imaju odličnu alternativu za taj položaj u obliku novog startera Atletico Madrida, Vrsaljka.

Vjerovatni sastav: Subašić – Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Vida – Rakitić, Badelj, Modrić – Pjaca, Kalinić, Perišić

Hrvatska – Turska | Što odigrati?

U gornjem tekstu smo naveli da Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, pogotovo jer će igrati kod kuće, ali s druge strane, njihovi prethodni mečevi protiv Turske su uvijek bili teški i neizvjesni, što je bio razlog zašto smo se odlučili sa okladu sa malo golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

Screenshot_3

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!