NaslovnicaVijestiNajslabijih 11 ove sezone u Premier ligi

Najslabijih 11 ove sezone u Premier ligi

Najslabijih 11 ove sezone u Premier ligi! Za neke je ovo sezona iz snova a za neke sezona za zaborav. Velikani United i Arsenal završavaju ispod svih očekivanja, a od Leicester je u drugom dijelu sezone tek na momente pokazivao igru od prošle godine. Koji su to igrači koji su “uspjeli” obezbjediti svoje mjesto u najslabijih 11 Premier lige?

Najslabijih 11 ove sezone u Premier ligi

CLAUDIO BRAVO (Manchester City)

Sezona za zaborav. Doveden jena insistiranje Guardiole, koji je kasnije bio primoran da u sredini sezone prvo mjesto golmana prepusti Willy Cabaleru. Kada nađete svoje mjesto u najlošijih 11 a golman ste ekipe koja će završiti u TOP 4, onda ste stvarno odigrali lošu sezonu.

JOHN O’SHEA (Sunderland)

David Moyes je odlučio graditi odbranu oko iskusnog John O’shea, ali bolje bi mu bilo da nije. O’shea je u više navrata pravio greške zbog kojih je Sunderland gubio bodove, ispostavit će se na kraju, presudne za opstanak. Njegovo najbolje vrijeme je prošlo, a Championship će biti idealna liga za njega.

LAMINE KONE (Sunderland)

Kone se nalazi na ovoj listi iz razloga što je igrao u ekipi koja je izgubila najviše utakmica ove sezone i zbog toga mora snositi posljedice.

ROBERT HUTH (Leicester City)

Prošle godine je sa Morganom činio bedem ispred gola, ali ove sezone je spušten na zemlju i igrao je na nivou koji smo navikli od njega. Zabio je čak i dva gola, ali nažalost, u sopstvenu mrežu.

JOHN STONES (Manchester City)

 

Još jedan koji je razočarao.  Stigao je za velike novce, trebao je postati lider odbrane Citya, a on je postao suprotno od toga. Još jednom da napomenem, ako vam klub završi na 4. poziciji a vi se nađete u najslabijoj postavi lige a bili ste standardi čitavu godinu, onda ste odigrali katastrofalnu sezonu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

GRANIT XHAKA (Arsenal)

Doveden je da bude destruktor igre protivnika i to mu je i djelimično uspjelo, ali na štetu Arsenala. Isključen je čak dva puta i nikako se nije privikao na stil Arsenala. Da li će već napustiti Premier ligu ovog ljeta? Bolje bi mu bilo.

MAROUANE FELLAINI (Manchester United)

Navijači Manchestera će biti zadovoljni kada vide ovo ime na spisku. Najlošiji igrač Uniteda ove sezone, bez konkurencije.

>> Transfer glasine: James u Manchesteru, Griezmann ostaje u Španiji, Iheanacho u Dortmundu

GASTON RAMIREZ (Middlesbrough)

Doveden je za velike novce u Middlesbrough, trebao je biti glavni igrač oko kojeg će se graditi igra, ali Aitor Karanka nije dobio od Ramireza ono što je očekivao. Middlesbrough je ekipa koja je postigla najmanje golova u ligi, a Ramirez je postigao samo dva. Nije opravdao uloženo i vjerovatno napušta klub na ljeto.

WAYNE ROONEY (Manchester United)

Dovoljno je reći da je NAPADAČ Rooney postigao MANJE golova (5) od ODBRAMBENOG igrača WBA-a Garetha McAuleya (6).

VINCENT JANSSEN (Tottenham)

Došao je na velika vrata iz AZ-a za 20 miliona eura.Bio je najbolji golgeter u Holandiji ali u Engleskoj jednostavno nije dobio pravu priliku. Harry Kane je bio neprikosnoven u napadu, pa se Janssen nije ni naigrao.

RIYAD MAHREZ (Leicester City)

Prošle godine najbolji igrač lige, a ove godine u najlošijem sastavu lige. Postigao je samo 6 golova, što je u usporedbi sa prošlogodišnjih 17, premalo! Mahrez posjeduje kvalitet a promjena sredine bi mu dobro došla. Ima on još mnogo toga za ponuditi.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!