NaslovnicaVijestiNajstariji igrač u NBA ne misli o mirovini

Najstariji igrač u NBA ne misli o mirovini

Najstariji igrač u NBA ne misli o mirovini! Dok su mnogi mlađi igrači od njega već uveliko u košarkaškoj mirovini on još uvijek ne razmišlja o njoj. Legendarni leteći kanađanin Vince Carter u sezoni 2017/2018 branit će boje Sacramento Kingsa, te će za godinu dana zaraditi čak 8 miliona dolara.

Najstariji igrač u NBA ne misli o mirovini

Vince Carter je u svojoj karijeri čak osam puta nastupao na All-star utakmici a danas je uspio staviti potpis na novi ugovor, na još jedno novo poglavlje u njegovoj karijeri. On će u sezoni 2017/2018 braniti boje Sacramento Kingsa čiji je GM legendarni srbijanski ceentar Vlade Divac. Za godinu dana u Sacramentu zaradit će čak 8 miliona dolara, što je pokazatelj koliko je Carter cijenjen i koliko može pomoći ekipi.

>> Evo što će Mertersacker raditi nakon završetka karijere u Arsenalu

Lani je Carter igrao za Memphis te je u prosjeku bilježio 8 poena i 3 skoka po utakmici. Sa ekipom je došao i do play offa gdje su ih izbacili San Antonio Spursi. Ovo će Carteru vjerovatno biti posljednji ugovor u karijeri s obzirom na njegove godine, a da još nije za starog gvožđa dokazuju brojke iz prošle sezone.

[su_live_koeficijenti]

Kaijeru je počeo 1998 u dresu Toronto Raptorsa te je odmah izabran za rookija godine. Kasnije je igrao sa New Jersey Netse današnji Brooklyn, Orlando Magic, Dallas Maverickse i Memphis Grizllise. Sa ukupno 24.555 postignuta koša u karijeri, nalazi se na 22. mjestu na ljestvici najboljih strijelaca lige u njenoj historiji.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!