NaslovnicaVijestiNajtraženiji stoper u Engleskoj sve bliže Manchester Unitedu?

Najtraženiji stoper u Engleskoj sve bliže Manchester Unitedu?

Kako piše ESPN, Jose Mourinho ovo ljeto želi napraviti ozbiljan šoping, među imena koje Jose Mourinho želi vidjeti u crvenom dresu sljedeće sezonu su Neymar, Pjanić, Umtiti, ali čovjek koji je trenutno najbliže potpisu za najtrofejniji klub u Engleskoj je Harry Maguire.

Harry Maguire ove sezone igra svoj najbolji nogomet u karijeri i prema pisanjima medija u Engleskoj, Harry Maguire mogao bi biti starter na reprezetnaciju Engleske na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Po mnogima – Harry Maguire najbolji je stoper u ligi ove sezone i neće čuditi ako bude u najboljem sastavu Premier lige za sezonu 2017/18.

Samuel Umtiti ima otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura i on je glavna želja Mourinha za nadolazeću sezonu, dok Maguire prema transfermarktu vrijedi tek 15 milijuna eura, prema navodima medija u Engleskoj, ovaj transfer mogao bi biti težak oko 38 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Manchester United zaista je puno novca uložio u sadašnju momčad, ali malo tih igrača zaista je pokazalo da vrijedi koliko su plaćeni. Primjerice, ovosezonsko pojačanje i velika želja Josea Mourinha, Victor Lindelof pokazao se kao promašaj od transfera težak 35 milijuna eura, ništa bolji nisu ni Daley Blind, Luke Shaw, Matteo Darmian…

Da bi se osvajali naslovi potrebna je jaka obrana, nekada je Manchester United imao Nemanju Vidića i Ria Ferdinanda, a danas na tim pozicijama igraju Smalling, Jones, Rojo, Lindelof, Bailly. Da ih se svu petoricu stavi u obranu, pitanje je mogu li odigrati jednako dobro kao što je to nekad radio sjajni Fergusonov dvojac.

[su_bet365_100_bonus]

No, ukoliko u obranu zaista dođu Umtiti, Maguire, a u napadu kapitalac poput Neymara. Ta momčad konačno bi mogla izaći iz ‘tame’ koja se nadvila nad klubom otkako je Sir Alex Ferguson napustio klub. Ovo je peta uzastopna sezona bez titule i bez ikakvoga uspjeha u Ligi prvaka. Tužno, ali United sada ima puno novca i uz dobru transfer politiku klub bi se mogao vratiti na staze stare slave..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!