NaslovnicaVijestiNajveća briga Arsenea Wengera nije Ibrahimović već Rashford

Najveća briga Arsenea Wengera nije Ibrahimović već Rashford

U susret premijerligaškom derbiju između Manchester Uniteda i Arsenala u subotu, trener ”topnika” Arsene Wenger osvrnuo se na igrače koji će propustiti susret na “Old Trafordu”. U intervjuu za web stranice “Four Four Two”, francuski stručnjak rekao je najveća briga nije odsustvo Zlatana Ibrahimovića, dodavši da ga brine to što će ga na terenu vjerojatno zamijeniti Marcus Rashford.

najveća briga

“U tekućoj godini izgubili smo samo jednu utakmicu u gostima i bilo je to na “Old Trafordu”. Rashford nas je tada bukvalno ubio na terenu.”, naglasio je Wenger.

Da podsjetimo, mladi engleski nogometaš je tada sa svega 18 godina postigao dva gola i asistirao kod trećeg u pobjedi ”crvenih vragova” 3:2. Zlatan Ibrahimović će subotnji derbi promatrati s tribina (pauza zbog žutih kartona), pa je gotovo izvjesno da će Rashford utakmicu započeti kao starter, iako ga je Mourinho ove sezone svega šest puta uvrstio u startnih 11 u premijerligaškom mečevima.

“Gledao sam Rashforda i protiv danskog Midtjyllanda kada je također postigao dva gola. Znao sam da može biti opasan, ali nas je sve zatekao tada na “Old Trafordu”. Zbog tog poraza smo izgubili šampionsku utrku. Što se tiče odsustva Ibrahimovića, posao nam neće biti ništa lakši! To nam nije najveća briga. I mi smo ostali bez nekoliko bitnih igrača.”,  istaknuo je trener ”Topnika”.

Arsenal se trenutno nalazi na 4. mjestu Premiershipa sa 24 boda na tablici, dok je Manchester United dva mjesta niže sa šest bodova manje. United je u prethodnoj utakmici slavio protiv Swanseaja nakon niza loših rezultata.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!