NaslovnicaVijestiNajveća prevara u povijesti tenisa: Evo kako je Dolgopolov namjestio meč

Najveća prevara u povijesti tenisa: Evo kako je Dolgopolov namjestio meč

Najveća prevara u povijesti tenisa. Jedinica za integritet tenisa je potvrdila u nedelju da istražuje ATP Tour meč između Alexandr Dolgopolova i Thiago Monteira nakon što je nekoliko kladionica suspendiralo svoju ponudu kao odgovor na sumnjive obrasce klađenja.

Najveća prevara

Monteiro, koji je sada na 114. mjestu na svijetu, trebao je samo 55 minuta da pobijedi u prvom kolu na Winston-Salem Opensu 6-3, 6-3 u utakmici gdje Dolgopolov (Ukrajinac i 63. tenisač svijeta) nije uspio stvoriti nijedan break poen. To mu se u posljednje dvije sezone dogodilo samo protiv Federera i zbog toga je sada moguće da je meč namješten.

Nekoliko sati prije meča su se počele dešavati neke čudne stvari na kladionicama. Veliki iznos novca je stavljen na Monteira, što je rezultiralo dramatičnom pomaku u koeficijentima. Nekoliko sati prije početka koeficijent na Monteira je bio 4.00, dok je na Dolgopolova 1.25, ali 10-ak minuta prije početka koeficijenti su se obrnuli.

To je dovelo do pometnje u nekoliko vodećih kladionica i one su prestale uzimati oklade na taj meč. Izjava jedinice za integritet tenisa u ponedjeljak je potvrdila da istražuje ovaj meč.

[su_no1_for_tennis]

“Jedinica za integritet tenisa je postala svjesna zabrinutosti oko uzoraka klađenja tijekom meča,” izjavio je glasnogovornik za The Times.

“Kao i kod svih prijava, jedinica za integritet tenisa će procijeniti, donijeti presudu i poduzeti odgovarajuće mjere za dobijene informacije kroz suradničke sporazume sa operatorima klađenja.”

Ukrajinac Dolgopolov, koji se nalazi na 63. mjestu na svijetu, bio je jednom u top 20 i prošli tjedan je dosegao drugi krug na Cincinnati Mastersu, gdje ga je Nick Kyrgios pobijedio.

“Mogu potvrditi da smo suspendirali meč (klađenje) zbog sumnjivih poteza”, izjavio je glasnogovornik za Ladbrokes. “To je odmah javljeno nadležnim tijelima.”

[su_tenis_live_koeficijenti]

Prošlog listopada je jedinica za integritet tenisa ispitivala utakmice na Wimbledonu 2016. godine. Također su istraživali navode o neobičnim klađenjima na mečeve na US Openu 2016. godine.

Ispod možete pogledati kako je Dolgopolov igrao tenis. Zaista je izgledao odsutno i pravio je pogreške koje možda ni jedan amater ne bi napravio.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!