NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Najveći transfer u Primeri se treba ostvariti

TRANSFER BOMBA: Najveći transfer u Primeri se treba ostvariti

Kako Prenose mediji iz Španije jedan od najvećih transfer u Primeri trebao bi se uskoro realizovati.

transfer u Primeri

Atletico Madrid će svim silama pokušati dovesti veznog igrača Arsenala Mesuta Ozila, igrač koji će sljedeće ljeto biti slobodan igrač, to jeste neće biti pod ugovorom.

Mesut Ozil ne želi da produži ugovor sa Arsenalom, te će biti slobodan igrač na ljeto, Atletico Madrid možda za njega neće morati ništa platiti.

S obzirom da Atletico Madrid neće ništa platiti Ozila, te da će ga dobiti besplatno odlučili su Mesutu Ozilu ponuditi ugovor u kojem bi zarađivao 11 miliona eura po sezoni…

Sedmično bi Mesut Ozil zarađivao 200.000eura, gdje bi potpisao ugovor na tri godine.

Naravno nije samo Atletico Madrid zainteresovan za Mesuta Ozila, tu su još Tottenhama i Manchester United, ali kako pišu britanski novinari Mesut želi ponovo da zaigra u La ligi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Golman Arsenala, te legenda Chelseaja Petr Cech pohvalio je Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila

“Njih dvojica su veoma važni za ovu ekipu, te bih volio kada bi obojica ostali”; rekao je golman Arsenala Cech za Sky Sports, te nastavio:

“Sa kvalitetom koji posjeduje Alexis Sanchez i Mesut Ozil morate biti sretni što imate takve igrače u timu i što igrate uz njih. Trebamo njih dvojicu kako bi ekipa bila mnogo bolja, morate se osjećati sigurno iz njih.”

“Moram reći da oni svaki dan dolaze i treniraju jako, kao ekipa mi se osjećamo fantastično, ovdje je dosta špekulacije, njihovi ugovori su svakome drugarčiji, možete vidjeti da njih dvojica predani ekipi.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Oni treniraju odlično, veoma jako, te se nadam da će nam pomoći da ostvarimo cilj u ovoj sezoni”, završio je Cech.

Prije par dana i Wenger je izjavio da će ostati u Arsenalu kolko god ga služi njegova fizička sposobnost, a ugovor mu ističe kada Wenger bude imao oko 70. godina.

“Ipak, bit će to velika odluka, jer sam svoj cijeli život proveo u nogometu, ali još uvijek želim biti ovdje, ovdje u Arsenalu, jer sam tu sretan. Možda kao direkotr kluba ili kao menadžer, nije bitno”, kaže Wenger.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!