NaslovnicaVijestiNAKON BLOKIRANJA TRANSFERA U UNITED: Jose Mourinho poslao poruku upozorenja za Cristiana...

NAKON BLOKIRANJA TRANSFERA U UNITED: Jose Mourinho poslao poruku upozorenja za Cristiana Ronalda!

Nakon blokiranja transfera u United. Jose Mourinho poslao poruku upozorenja za Cristiana Ronalda! Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je uputio poruku upozorenja za Juventusovu zvijezdu Cristiana Ronalda nakon glasina da je ovog ljeta blokirao njegov transfer na Old Trafford.

Nakon blokiranja transfera

Iako je Mourinho zanijekao da mu se nije pružila prilika da se Ronaldo vrati u United, tvrdilo se da je izvršni potpredsjednik kluba Ed Woodward bio spreman platiti velike novce za portugalskog internacionalca.

Međutim, sam Mourinho je stavio veto na taj transfer, jer nije smatrao da bi to bilo vrijedno, navodi Daily Mirror.

Ipak, menadžer Crvenih vragova je navodno tvrdio da Ronaldo jednostavno nije opcija za njega, a umjesto toga su razgovarali o izgledu igranja protiv Ronalda u ovogodišnjoj Ligi prvaka.

33-godišnjak će se vratiti u Manchester United nakon što je njegov klub Juventus izvučen u istoj skupini sa Manchester Unitedom u Ligi prvaka ove sezone, a Mourinho upozorava svog bivšeg igrača.

“Juventus je jedan od timova u Europi, koji je uložio sve u osvajanje Lige prvaka, jer ne moraju ulagati u osvajanje Scudetta,” rekao je Mourinho.

“Oni osvajaju Scudetto šest ili sedam godina. Cilj je (potpisivanjem Ronalda) očito osvojiti Ligu prvaka, u kojoj su dva puta bili u finalu i nisu uspjeli. Oni su vrhunski tim u Europi koji je napravio najveću potrošnju nakon Liverpoola.”

“Fantastični igrači, Cristaino, Can i Bonucci, apsolutno vrhunski, ali imat će dvije teške utakmice protiv nas.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!