NaslovnicaVijestiNakon što je osuđen za silovanje, Dani Alves izgubio financijsku potporu od...

Nakon što je osuđen za silovanje, Dani Alves izgubio financijsku potporu od Neymarovog oca

Sud u Barceloni odlučio je osloboditi Danija Alvesa iz pritvora uz jamčevinu od milijun eura do konačne presude Brazilcu. Alves, jedan od najuspješnijih nogometaša u povijesti, trenutačno je suočen s nepravomoćnom presudom od četiri i pol godine zatvora zbog silovanja.

Prema presudi, incident se dogodio 30. prosinca 2022. u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni, gdje je Alves silovao 23-godišnju ženu. Suđenje je završeno 7. veljače ove godine, a presuda je izrečena 15 dana kasnije.

Katalonski list La Vanguardia objavio je da će Neymarov otac platiti jamčevinu od milijun eura kako bi omogućio Daniju Alvesu izlazak iz pritvora. Međutim, stariji Neymar da Silva Santos demantirao je te tvrdnje putem Instagrama.

“Kao što svi znaju, u početku sam pomagao Daniju Alvesu. U ovom trenutku, u drugačijoj situaciji od prethodne, nakon što je španjolski sud donio odluku o presudi, postoje špekulacije koje mene i mog sina žele povezati sa slučajem koji nema veze s nama. Nadam se da će Daniel i njegova obitelj pronaći odgovore koje traže. Za nas, za našu obitelj, ovaj je slučaj gotov”, napisao je Neymarov otac.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!