NaslovnicaVijestiNAKON FREDA STIGLO I DRUGO POJAČANJE UNITEDA: Završeni ljekarski pregledi, zvanična objava...

NAKON FREDA STIGLO I DRUGO POJAČANJE UNITEDA: Završeni ljekarski pregledi, zvanična objava kluba se očekuje danas!

Nakon Freda stiglo i drugo pojačanje Uniteda. Završio je sve ljekarske preglede i zvanično će biti najavljen danas od strane Crvenih đavola. Manchester United će uskoro objaviti svoje drugo pojačanje ovog ljeta, samo jedan dan nakon što su potvrdili da se Brazilac Fred pridružio iz ukrajinskog kluba Shkahtar Donetska.

Nakon Freda

Prema Craig Norwoodu, Diogo Dalot je završio svoje liječničke preglede u Carringtonu i dogovorio uvjete prije nego što je prešao iz Porta.

19-godišnjak, koji je napravio samo osam nastupa za prvu momčad Porta, pridružit će se Manchester Unitedu za naknadu od 19 milijuna eura.

Razumljivo je da će desni bek doći kao zamjena za Antonia Valenciju, dok će se natjecati sa Timothy Fosu-Mensahom za tu poziciju.

[su_no1forfootball]

Red Mancunian tvrdi da je Dalotov liječnički pregled trajao dulje od očekivanog zbog male ozljede koljena.

Portugalska zvijezda je debitirala za Porto u veljači protiv Lustiano de Evora, gdje je pružio jednu dobru partiju i zabilježio asistenciju.

19 godina je napunio u ožujku ove godine i ima impresivan međunarodni rekord koji je bio dio Europskog prvenstvo u 2016 godini sa U17 ekipom.

Međutim, Dalot tek treba predstavljati Portugal na razini U21, ali to će se vjerojatno promijeniti krajem ljeta.

Objava ovog drugog pojačanja Manchester Uniteda ovog ljeta nas očekuje danas.

[su_bonus]

Fred je u Manchester United stigao jučer za 52 milijuna funti, nakon čega je služveno najavljen na njihovoj oficijalnoj stranici. Fred je došao iz Shakhtara nakon velikog broja špekulacija. Za njega se borio još i Manchester City, ali je Mourinho uspio da još jednom, nakon Sanheza pobijedi kolegu menadžera iz gradskog rivala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!