NaslovnicaDugorocne okladeTko osvaja HNL nakon pobjede Dinama u derbiju i kiksa Hajduka? Evo...

Tko osvaja HNL nakon pobjede Dinama u derbiju i kiksa Hajduka? Evo što kažu kladionice!

U 24. kolu SuperSport HNL-a, DINAMO se istaknuo kao najveći dobitnik. Branitelj naslova ostvario je pobjedu na Maksimiru u derbiju protiv Rijeke rezultatom 1:0. S druge strane, Hajduk je doživio neuspjeh u Varaždinu.

Nakon jučerašnjeg derbija, kladionice su promptno reagirale i promijenile Dinamov status u favorita. Koeficijent za Dinamo smanjen je s 2.50 na 2.00. S druge strane, poraz Rijeke rezultirao je njenim padom s drugog na treće mjesto prema kladioničarskim procjenama.

Sada je koeficijent za Rijeku 3.50, dok je jučer bio 2.70. Koeficijent za Hajduk da će osvojiti prvu titulu nakon 2005. godine ostaje nepromijenjen na 3.00.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!