NaslovnicaVijestiPotpuni krah Marcelove karijere: U Olympiakos stigao kao legenda, a otjeran nakon...

Potpuni krah Marcelove karijere: U Olympiakos stigao kao legenda, a otjeran nakon pet mjeseci

Legendarni brazilski lijevi bek Marcelo proživljava najteže dane u karijeri. U rujnu prošle godine stigao u grčki Olympiakos i najavljen je kao veliko pojačanje.

Tada su ga Grci predstavljali kao “pravu nogometnu legendu”, ali su ga nakon samo pet mjeseci otjerali. Olympiakos i Marcelo službeno su potpisali sporazumni raskid ugovora, a on će se najvjerojatnije vratiti u domovinu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U pojedinim medijima Marcela se povezuje i s ponovnim susretom s bivšim suigračem iz Madrida Cristianom Ronaldom jer je Al Nassr navodno pokazao veliki interes za njega.

Marcelo je u Olympiakosu odigrao ukupno samo deset utakmica – pet u prvenstvu, tri u Europskoj ligi i dvije u Kupu Grčke, gdje je postigao svoja jedina tri pogotka u crveno-bijelom dresu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!