NaslovnicaVijestiNakon Oscara, još jedna zvijezda odlazi u Kinu?

Nakon Oscara, još jedna zvijezda odlazi u Kinu?

Edinson Cavani odlazi u Kinu? Napadač Paris Saint Germaina, Edinson Cavani, dobio je ponudu trenera Tianjina Songjianga, Fabija Cannavara, da mu se pridruži u kineskoj Superligi, a ukoliko Urugvajac prihvati ponudu, vrijednost transfera bi trebala iznositi oko 50 miliona eura.

Edinson Cavani odlazi u Kinu

Pored tih 50 miliona eura koliko bi kineski klub platio za ulazak u pregovore sa 29-godišnjakom, također se navodi da će mu ponuditi i platu od čak 20 miliona eura godišnje, kao što ju ima i Hulk, koji igra za Shanghai SIPG.

Cavani se preporodio u dresu Parižana nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića. Postigao je 22 gola u 21 odigranoj utakmici u svim takmičenjima ove sezone, te je trenutno najefikasniji napadač u ligama petice.

Bivši talijanski kapiten i osvajač Zlatne lopte, Fabio Cannavaro, također u svom timu želi još jednog igrača Paris Saint Germaina. U pitanju je veznjak Javier Pastore, a za njega su, pored Tianjina, zainteresovani i drugi kineski klubovi kao što su Shanghai Greenland Shenhua, Beijing Guoan i Guangzhou Evergrande Taobao.

Kako piše France Football, francuski prvak bi kao zamjenu za Pastorea doveo hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, kojeg Unai Emery jako cijeni.

27-godišnji igrač Intera bi u klub mogao doći za oko 25 miliona eura, a ukoliko do transfera dođe, Perišić će ponovo zaigrati u Francuskoj, nakon što je već nosio boje Sochauxa u periodu između 2007 i 2009. godine.

Pored njega, na radaru je i Julian Draxler, koji je prošlog ljeta stigao u Wolfsburg iz Schalkea, ali još uvijek nije pronašao pravu formu u novom klubu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_1m_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!