NaslovnicaVijestiNakon Pogbe, Mourinho vraća još jednog igrača na Old Trafford

Nakon Pogbe, Mourinho vraća još jednog igrača na Old Trafford

Nakon Pogbe, Mourinho vraća još jednog igrača na Old Trafford. Nakon što je potrošio nevjerojatnu sumu novca u ljeto, Jose Mourinho je u prvu utakmicu sezone ušao u dinamičnom raspoloženju.

Nakon Pogbe

A nakon pobjede od 3-1 u Bournemouthu, vjerojatno je mislio da je tim izgrađen i sposoban da u svoje tri godine ugovora napravi nevjerojatne stvari sa njim. Pogotovo kada je nakon Bournemoutha uslijedilo još dvije pobjede.

Unitedov niz od tri poraza ih je odnio na sedmo mjesto na tabeli, šest bodova iza Manchester CItyja, a oni su također imali najgori mogući start u Europskoj ligi.

Njegova odluka da potroši 89 milijuna funti na Paula Pogbu baš i ne funkcioniše kao što je planirano.

Francuski veznjak se neizmjerno bori na svom povratku u Englesku. Nije postigao gol, ostvario asistenciju, a najgore nije odigrao onako kako United očekuje od njega da igra svaku utakmicu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema pisanju The Suna, Unitedov menadžer je spreman platiti 30 milijuna funti za Leicesterovog veznjaka Dannyja Drinkwatera. Zvuči poznato? To bi trebalo raditi.

Prije četiri godine, United je dozvolio Drinkwateru da ode u Leicester, sedam mjeseci prije nego što je Pogba otišao.

Crveni vragovi su bili prisiljeni da potroše velike novce na Pogbu i oni bi to mogli isto učiniti i sa Drinkwaterom.

Mourinho vjeruje da bi engleski reprezentativac bio idealan obrambeni vezni igrač u njegovom timu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!