NaslovnicaVijesti"Nakon SP u Rusiji više neću igrati za Francusku"

“Nakon SP u Rusiji više neću igrati za Francusku”

laurent koscielny

Obrambeni igrač Arsenala i francuske nogometne reprezentacije, Laurent Koscielny, objavio je kako će se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji oprostiti od dresa nacionalne vrste. Laurent Koscielny ima 32 godine i standardni je prvotimac nacionalne vrste, no svjestan je kako dolaze nove generacije i kako njima treba ostaviti prostora za nametanje u prvi tim i napredak.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ovo je kraj

Nakon prijateljske utakmice između Walesa i Francuske Koscielny je rekao novinarima: “Ovo je kraj. Nakon prvenstva u Rusiji imat ću gotovo pa 33 godine i mislim da je to idealno vrijeme za oprostiti se. Još uvijek imamo malo više od 6 mjeseci da nešto postignemo, nešto što ću pamtiti do kraja života.”

Stoper Arsenala debitirao je za svoju nacionalnu vrstu još 2011. godine te je branio boje svoje zemlje u 49 utakmica do sada uključujući 2 Europska prvenstva te jedno Svjetsko prvenstvo, a ukupno je za Francusku postigao samo jedan gol. Posebno dobro Koscielny je odigrao Euro 2016. kada je Francuska bila i domaćin prvenstva te došla do samog finala gdje su u produžecima izgubili od Portugala, a gol je postigao Eder kojeg je čuvao upravo Laurent Koscielny.

Koscielny francuska

[su_live_koeficijenti]

Logična odluka

Može se reći kako je Koscielnyjeva odluka logična i pomalo očekivana jer u redu već čekaju mnogobrojni talentirani stoperi poput Varanea iz Real Madrida, Umtitija iz Barcelone, Kimpembe iz PSG-a, Laporte, Mangala, Zouma, Pavard te mnogi drugi. Francuska nogometna reprezentacija ne mora brinuti za budućnost svoje reprezentacije. Pogledajte samo kakav kadar imaju za stoperske pozocije, a ukoliko pogledate ostale pozicije možete zaključiti kako je ta momčad jedan od favorita za osvajanje svih turnira u narednih 10 godina.

francuska varane umtiti

Ovakvom kadrom igrača do 25 godina oni raspolažu: Mbappe (18), Dembele (20), Pavard (21), Lemar (21), Coman (21), Kimpembe (22), Rabiot (22), Mendy (23), Zouma (23), Laporte (23), Amavi (23), Umtiti (23), Bakayoko (23), Tolisso (23), Areola (24), Varane (24), Digne (24), Pogba (24), Fekir (24), Thauvin (24), Kurzawa (25), Sidibe (25). Tu su svakako još i igrači poput Griezmanna, Kantea, Lacazetta, Mangale koji imaju tek 26 godina i već su dugo na vrhunskoj razini. Ova momčad koja u sebi ima 3 od 4 najskuplja transfera u povijesti nogometa (Mbappe 190, Dembele 145 i Pogba 105), svakako je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule svjetskog prvaka.

[su_bet365_app]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!