NaslovnicaVijestiNAKON SRAMOTNOG PORAZA: Florentino Perez odlučno kreće po zvijezdu Chelseaja!

NAKON SRAMOTNOG PORAZA: Florentino Perez odlučno kreće po zvijezdu Chelseaja!

Nakon sramotnog poraza Florentino Perez odlučno kreće po zvijezdu Chelseaja! Poraz Real Madrida od Atletico Madrida u UEFA Superkupu izazvala je Florentino Pereza da krene po zvijezdu Chelseaja, ali to nije u pitanju Eden Hazard.

Nakon sramotnog

Julen Lopetegui je pretrpio ogroman udarac na početku svoje karijere kao menadžera Real Madrida nakon što je izgubio 4-2 protiv lokalnih suparnika Atletica u UEFA Superkupu.

Diego Costa je zabio dva gola u regularnom vremenu, prije nego što su Saul i Koke postigli dva gola u produžecima kako bi postali prva ekipa od Barcelone u studenom 2015. godine koja je postigla četiri gola protiv Los Blancosa.

To je bila zaslužena pobjeda za Rojiblancos, koji su primili golove od Karim Benzeme i Sergio Ramosa.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon ovog poraza Florentino Perez je krenuo u pohod na Plavce iz Londona. Igrač koji je na Perezovom i Lopeteguiovom radaru je lijevi bek i španjolski igrač Marcos Alonso, piše Don Balon.

Don Balon, koji je poznat po svojim divljim transfernim vijestima, izjavio je da je Los Blancos odlučan u namjeri da dovede ovog igrača, jer ne žele doživjeti katastrofalnu sezonu.

A Alonso je prepoznat kao jedno od rješenja za rupe u obrani.

Jedna zvijezda koja je stalno povezana sa prelaskom u glavni grad Španjolske jeste Eden Hazard.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, nakon gubitka ključnog igrača malo je vjerojatno da će ga ekipa sa Stamford Bridgea pustiti da ode.

A to bi se odnosilo i na Alonsa, koji izgleda da je osigurao ulogu u prvom timu na lijevom beku pod vodstvom novog menadžera Maurizio Sarrija.

U međuvremenu, bivši španjolski menadžer će imati priliku da nadoknadi svoj nastup u prvoj utakmici ove sezone u La Ligi protiv Getafea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!