NaslovnicaVijestiNani otkrio tko je za njega najbolji trener svih vremena

Nani otkrio tko je za njega najbolji trener svih vremena

Nani otkrio tko je za njega najbolji trener svih vremena. Nani vjeruje da se Manchester United i dalje bori da zamijeni Sir Alexa Fergusona. Portugalac je potpisao za škotskog legendarnog trenera u 2007. godini i napravio više od 230 nastupa u osam godina u Unitedu.

Nani otkrio tko je za njega najbolji trener

Sada je u Fenerbahce-u u Turskoj, ali i dalje je neizmjerno zahvalan svom treneru koji ga je naučio mnogo toga na Old Traffordu.

“Mislim da ne postoji nitko na svijetu ko se može porediti sa Alex Fergusonom,” rekao je Nani za Tursku televiziju.

“Mi se jako dobro poznajemo. Radili smo šest godina zajedno, ali čak i godinu dana je dovoljno da shvatite kako je Ferguson dobra osoba i trener.”

“Lako možete primijetiti koliko je veliku ulogu igrao u svijetu nogometa. Kada sam igrao za Manchester United, mogao sam vidjeti da je Ferguson bio sve za taj klub.”

“Ponekad timu nije išlo baš najbolje, ali sa jednom riječju on je uspio da promijeni sve i pobijedi utakmicu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Nakon što se Ferguson penzionisao, Nani je pao u nemilost drugih trenera koji su došli poslije Fergusona, a samo 11 utakmica je odigrao u 2013/14, gdje je Manchester završio sedmi na tabeli i tada su zamijenili trenera David Moyesa.

Nani smatra da nije bilo kontinuiteta između dva trenera, koji je imao ozbiljan utjecaj na tim.

“Moyes je preuzeo odgovornost i došao u Manchester United u teškim vremenima”, rekao je Nani.

“On je došao nakon što je Ferguson osvojio 26 naslova unutar 25 godina, a ovo je stvorilo veliki pritisak i veliku odgovornost na Moyesa.”

“Imali smo sistem koji smo radili sa Fergusonom već godinama i to se onda promijenilo sa Moyesom.”

“Moyes je imao drugačiji sistem igre i dok smo pokušavali da se naviknemo na to, rezultati nisu baš išli kako smo očekivali.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!