NaslovnicaVijestiNani: Ronaldinho je najbolji igrač u povijesti nogometa

Nani: Ronaldinho je najbolji igrač u povijesti nogometa

Krilni napadač Fenerbahcea Luis Nani izjavio je da je vjeruje da je Ronaldinho najbolji nogometaš u povijesti.

nani ronaldinho

Govoreći za službenu stranicu Europa lige, portugalski reprezentativac je izjavio da, dok je bio na vrhuncu svoje moći, Brazilac nije imao premca.

“Najbolji igrač u povijesti? Ronaldinho, jer kad je bio u svom najboljem izdanju, niko se nije mogao usporediti s njim. Uvijek je igrao sa osmijehom na licu. Znao je dosta toga sa loptom, postizao fantastične golove i unosio čaroliju u igru.”

Bivši igrač Manchester Uniteda prisjetio se vremena koje je proveo sa legendarnim trenerom Sir Alexom Fergusonom, a 29-godišnjak je priznao da je Škot najbolji trener sa kojim je ikada radio.

“Period sa Sir Alexom je nešto što nikada neću zaboraviti. On je najbolji trener sa kojim sam ikada radio. Naučio sam mnogo toga od njega na treninzima. Čak i danas, samo govoreći o njemu dobijam inspiraciju i motivaciju. Tako sam sretan što sam bio dio njegove priče. On je netko koga ću pamtiti cijeli svoj život.”

Portugalski reprezentativac je u Manchester United stigao 2007. godine iz Sportinga za 26 miliona eura. U klubu se zadržao osam sezona, te je za to vrijeme upisao preko 200 nastupa, te postigao 40 golova.

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u klubu u kojem je počeo karijeru, portugalskom Sportingu. Prošlog ljeta je napustio klub i prešao u turski Fenerbahce za samo pet miliona funti.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!