NaslovnicaVijestiNapad Manchester Uniteda napokon proigrao: Nakon osam utakmica napokon su pobijedili

Napad Manchester Uniteda napokon proigrao: Nakon osam utakmica napokon su pobijedili

Postizanje golova Wayneu Rooneyju trebala bi biti svakodnevnica, zar ne? Napadač Manchester Uniteda sada je drugi najbolji strijelac Premier lige te je isto tako drugi najbolji strijelac Manchester Uniteda svih vremena, no u posljednje vrijeme mu baš i ne ide.

OIR_resizer

Kapetan Crvenih vragova, kao i cijela momčad, ove sezone se muče kod postizanja golova. Toliko malo golova još nismo vidjeli kod niti jedne momčadi tog ranga ove sezone.

Manchester United danas je na svom Old Traffordu sa 2-1 savladao Swanseaju, a drugi pogodak za ‘vragove’ postigao je baš Rooney. U vodstvo ih je doveo Anthony Martial, a on je i asistirao Rooneyju kod drugog pogotka.

Čini li se kako je napad Manchester United napokon proigrao ili je ovo bila samo slučajnost?

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!