NaslovnicaVijestiNapadač iz Premier lige otkrio kako je dogovorio transfer preko Snapchata!

Napadač iz Premier lige otkrio kako je dogovorio transfer preko Snapchata!

Doskorašnji napadač Newcastlea opisao je kako je posljednjeg dana prijelaznog roka u Premier ligi dogovorio transfer preko Snapchata, mobilne aplikacije za instant razmjenu slika i poruka.

Srpski nogometni reprezentativac Aleksandar Mitrović na zanimljiv način opisao je kako je posljednjeg dana prijelaznog roka u dramatičnom finišu stigao na posudbu u engleskog drugoligaša Fulham i da se na takav potez odlučio zbog menadžeru Slaviše Jokanovića i kako bi u formi dočekao SP u Rusiji.

Mitrović je otkrio anegdotu da je u Bruxellesu, gdje se prvotno trebao vratiti u Anderlecht, htio da se onesvijesti od gladi zbog čekanja finalizacije posla koji se na kraju izjalovio, prije nego što je doslovno u posljednjim minutama prijelaznog roka potpisao za Fulham.

[su_premierleague]

“Kada je propao dogovor sa Anderlechtom preko Snapchata poslao sam poruku Jokanoviću “Kako si?”, A on se šalio da čeka da mi propadne transfer. Odgovorio sam mu” Danas je tvoj sretan dan, dogovor je prekinut”. Izabrao sam Fulham zbog stila igre i Jokanovića “, rekao je Mitrović za britanski Times.

Mitrović priznaje da je Newcastle veliki klub, ali mora igrati kako bi prikupio minute prije Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

NEVJEROJATAN TRANSFER NA POMOLU: Chelsea na ljeto dovodi pojačanje od 80 milijuna funti iz Barcelone

Mourinho rekao Real Madridu koja tri igrača želi u zamjenu za David De Geu

“Menadžer Newcastlea Rafael Benitez zna koliko poštujem klub, nadam se da će ostati u Premier ligi. Prelazak u Fulham je najbolja opcija za mene, vjerojatno bolja i od Anderlechta. Igraju najbolji nogomet u Championshipu”.

[su_cashout]

Britanski list Times Mitrovićev prelazak u Fulham okarakterizirao je kao inserte iz poznatog filma “Nemoguća misija”.

Mitrović je izuzetno fizički jak centarfor, koji može da neku visoku i dugačku loptu primi na grudi, zadrži je i sačeka da priđu vezni igrači. Ima pored te osobine i odličan udarac glavom, dobar tajming i odlično se postavlja u kaznenom prostoru. Posjeduje i odličan i precizan udarac objema nogama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!