NaslovnicaVijestiNapadač iz Serije A potvrdio da su za njega zainteresovani Barcelona i...

Napadač iz Serije A potvrdio da su za njega zainteresovani Barcelona i Real Madrid

Napadač Lazija Keita Balde Diao potvrdio je da su i Barcelona i Real Madrid zainteresovani za njega ovog ljeta.

Napadač Lazija Keita Balde Diao potvrdio

Senegalski reprezentativac je odrastao u Španjolskoj, gdje je proveo sedam godina u Barceloninoj poznatoj La Masiji prije nego što je prešao u Lazijo 2011. godine.

Međutim, Keita je naslutio da bi se mogao vratiti na Camp Nouu, kao i da bi mogao preći na Santiago Bernabeu, izjavivši da su oba kluba zainteresovana za njegove usluge.

Za senegalski Galsenfoot, on je izjavio: “Da, mogu potvrditi interes oba kluba. Ne bih da komentarišem više od ovoga, moj agent brine o tim stvarima.”

Otkako se promovisan u prvi tim Lazija 2013. godine, Keita je postao jedan od ključnih igrača talijanskog kluba, a prošle sezone je odigrao 31 ligašku utakmicu, te je postigao četiri gola i upisao dvije asistencije.

Još uvijek nije jasno koliko bi Lazio novca tražio za njega, ali zasigurno da će mnogo zaraditi na njemu, jer su ga doveli za samo 300,000 eura iz Barcelone prije pet godina.

Barcelona je osvojila La Ligu i Kup Kralja ove sezone, dok je Real Madrid osvojio svoju jedanaestu Ligu prvaka, a još ostaje da vidimo za koga će se Senegalac odlučiti.

[su_bet365_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!