NaslovnicaVijestiNema mjesta u Juventusu: Napadač 'Stare dame' će u januaru igrati u...

Nema mjesta u Juventusu: Napadač ‘Stare dame’ će u januaru igrati u Premier ligi

Nema mjesta u Juventusu. Simeone Zaza je stagniran od strane aktuelnog šampiona Serije A, Juventusa, zbog toga je izazvana šekulacija da će ovaj napadač od januara igrati u Premier ligi i to u Watfordu.

Nema mjesta u Juventusu

Prema pisanju The Mirrora, Zaza je ponuđen engleskim klubovima Watfordu, West Hamu i Stoke-u na posudbu.

Juventus možda i dalje misli da Simeone Zaza ima potencijala u svojoj 24 godini života, ali također znaju da je za njega najbolje da ode negdje na posudbu i dobije neku vrijednu minutažu da se dokaže.

Juventus je Zazu iskoristio samo tri puta od početka sezone u svim takmičenjima, a to nije ni blizu dovoljno da on pokaže svoj puni potencijal.

Napadač je predstavljen u četiri navrata kao zamjena u ligi, kao i još dva ulaženja sa klupe u Ligi prvaka.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Zaza je postigao tri gola u tom periodu, ali dva su došla kada je ušao sa klupe. Za mjesto u prvoj postavi ne može da se izbori zbog nevjerovatne konkurencije koju ima.

Mario Mandžukić, Juan Cuardado i Alvaro Morata su tri igrača koje Massimiliano Allegri stavlja u napad, dok je Paulo Dybala često odabran kao podrška za Mandžukića u napadu.

Start ove sezone za Zazu u Juvetu je vrlo razočaravajući i ne vidi se nijedan znak poboljšanja u njegovoj igri, barem ne u Juvetu, zato će ga poslati na posudbu u januaru da vide kako će se snaći u Premier ligi.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!