NaslovnicaVijestiNapadač Liverpoola bi mogao da napusti klub?

Napadač Liverpoola bi mogao da napusti klub?

Napadač Liverpoola, Daniel Sturridge, mogao bi da napusti klub sa Anfielda na ljeto, nagovijestio je Klopp, trener Liverpoola.

mogao

Kakva je sudbina Daniela Sturridgea u Liverpoolu? Odgovor na to pitanje još uvijek nitko ne zna, pa ni sam trener Redsa Jürgen Klopp.

Ozljede su razlog čestog odsustva sjajnog napadača s terena, a postoji dosta spekulacija da bi na ljeto mogao otići s Anfielda.

“Daniel nije trenirao više od tjedan dana zbog viroze. Moramo mu pomognemo da se vrati u formu i da završi sezonu na najbolji način. Što će biti na ljeto? Ne mogu sada pričati o tome, odluka će ovisiti o više faktora, a ne radi se samo o Sturridgeu, već i o još nekim igračima”, jasan je njemački stručnjak.

Nije tajna da Nijemac nije ljubitelj igre s klasičnim napadačem što govori i činjenica da je Roberto Firmino često na poziciji najisturenijeg igrača, kao i da Divock Origi ne dobiva toliko prilika. Međutim, ono što je jasno jest da će Redsi morati pronaći nekoga na toj poziciji na ljeto, jer im je neophodna gol-mašina koju su imali dok je Luis Suarez predvodio napad Liverpoola.

Liverpool trenutačno zauzima petu poziciju na tablici sa 49 bodova, jednim manje od četvrtoplasiranog Arsenala, ali i sa utakmicom više. Momčad sa Anfielda u ovoj godini upisala je samo jednu pobjedu u 7 ligaških okršaja, te tako izgubila sve šanse za titulu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!