NaslovnicaVijestiNapadač Liverpoola tek je stigao, a već odlazi iz kluba - i...

Napadač Liverpoola tek je stigao, a već odlazi iz kluba – i to u ljutog rivala

Brendan Rodgers na ljeto je mislio kako je dobra ideja platiti 30 milijuna funti za usluge Christiana Bentekea. Igrač je na ljeto doveden iz Aston Ville, no već se našao na meti drugog kluba.

OIR_resizer

Prije nego što je Jurgen Klopp nadomjestio Rodgersa, Benteke se nikako nije uklapao u stil igre Liverpoola. Belgijac se još manje uklapa u stil igre Kloppa te Nijemac obično šansu radije daje Lallani, Coutinhu i Firminu nego njemu.

I dok 25-godišnjak redovito sjedi na klupi, interes za njega pokazao je Chelsea.

Bivši igrač Aston Ville bio je velika želja Josea Mourinha, no on je ostao bez posla u Chelseaju, a na njegovo mjesto je došao Guus Hiddink. Nizozemac bi također htio vidjeti Belgijca u svojim redovima i vjeruje kako bi se savršeno uklopio.

Benteke nije preko noći postao loš napadač, već se jednostavno ne uklapa u igru Liverpoola.

Redsi će tada na lijevoj strani ostati samo na mladom Divocku Origiju, obzirom da je Daniel Sturridge konstantno ozlijeđen. Belgijcu bi odgovaralo da prijeđe u Chelsea i da napokon počne igrati jer na ljeto sljedeće godine igra se Euro, a njegov suigrač iz reprezentacije Romelu Lukaku u životnoj je formi.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!