NaslovnicaVijestiŠOK U ITALIJI: Bivši napadač Manchester Uniteda i Fiorentine pao na doping...

ŠOK U ITALIJI: Bivši napadač Manchester Uniteda i Fiorentine pao na doping testu!

Bivši napadač Manchester Uniteda našao se u velikim problemima. Italijan je pao na doping testu nakon utakmice Genova – Benevento, U tijelu 31-godišnjaka pronađeni su tragovi ilegalnih supstanci. Rossi je već negirao kršenje pravila.

Bivši napadač Manchester Uniteda, Fiorentine i Genoa koja je sada slobodan agent je nakon utakmice odigrane 12. svibnja između Genove i Beneventa učestvovao na doping testu na kojem je bio pozitivan na ilegalne supstance. Sljedeći mjesec Giuseppe Rossija čeka parnica s talijanskom agencijom za borbu protiv dopinga.

>> Transfer glasine: Real i United nude pravo bogatstvo za nogometaša Ajaxa, na klupu Rome stiže vrhunski stručnjak, Arsenal kupuje u Francuskoj

31-godišnji napadač bio je pozitivan na dorzolamyd, koji se često nalaze u lijekovima za jake glavobolje . Agencija traži jednu godinu zabranu igranja, a napadač je već negirao uporabu ilegalnih supstanci. Saslušanje će se održati 1. listopada, a u prilog mu ide činjenica da do sada u karijeri nikada nije bio  pozitivan na doping testu.

[su_bonus]

Rossi je u reprezentaciji Italije sakupio 30 nastupa, nekada je igrao za Manchester United a u prosincu 2017. godine je prešao iz Fiorentine u Genovu. Njegov put u karijeri je ispunjen s mnogo ozbiljnih povreda, koje su mu uveliko onemogućavale da u potpunosti pokaže svoj talent, za koji se pretpostavljalo da bi se mogao razviti u jednog od najboljih talijanskih napadača, svih vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!