NaslovnicaVijestiNapadač na meti Real Madrida: "Nikada im ne bi rekao ne!"

Napadač na meti Real Madrida: “Nikada im ne bi rekao ne!”

Harry Kane je po prvi put priznao da njegova budućnost jednog dana može ležati dalje od Tottenhama, gdje je rekao da nikada ne bi odbio Real Madrid.

Napadač na meti

Izvještaji iz Europe tvrde da su španjolski divovi Real Madrid spremali 177 milijuna funti za napadača Tottenhama, koji ima ugovor do 2022. godine.

Međutim, bivši igrač Tottenhama Gareth Bale je bio poznat po tome da je od ranog doba imao ambicije da se iskuša u inozemstvu.

Najnoviji krug špekulacija je prilika da saznate da Kane ima slične ambicije.

[su_live_koeficijenti]

“Nikad ne bih rekao ne”, odgovorio je. “Mislim da u nogometu nikada ne znate i nikada ne isključujete svoje opcije. TO nije nešto što svakako želim učiniti, ali to se može dogoditi. Nikada ne znate.”

“Kao što ste rekli, u ovom trenutku, jako sam sretan što sam ovdje – to je sve što je važno. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali zasad sam usredotočen na Tottenham.”

Već treći put, Kane nosi kapetansku traku protiv Slovenije, nakon što je prethodno vodio svoju zemlju protiv Škotske i Francuske.

On se želi pridružiti David Plattu i dr. Tinsley Lindleyu kao jedini igrač koji je postigao golove za svaku od svoje prethodne tri utakmice kao kapetan.

FA kaže kako se na Wembleyu očekuje više od 60.000 navijača.

“On je sigurno netko čija je vrhunska kvaliteta za nas od neprocjenjive vrijednosti i jasno je da je u vrlo dobroj formi u ovom trenutku”, rekao je Southgate za Kanea.

“Stvarno uživamo u suradnji sa njim i dugo ga poznajem, poboljšavao se i cijelo vrijeme sazrijeva.”

Na pitanje tko će biti Engleski kapetan na dugoročne staze, Southgate je dodao na konferenciji za novinare: “Još nisam odlučio.”

[su_bonus]

“Za mene je važno da kada smo na početku gledali na skupinu igrača, vidjeli smo potencijalne vođe, ali i dječake koje nisu imali iskustva u vođenju i kako dopuštamo da se to dogodi i kako im dopuštamo da to osjete i kako je to do sada funkcioniralo vrlo dobro.”

“Sva ta iskustva će ih postaviti na dobro mjesto. Različite situacije, različite prilike da budu ispred, dijele odgovornost tima. Mislim da je to ključ.”

Kane je rekao: “To me jako ponosi. Izaći na Wembley stadion je nešto nevjerojatno za mene.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!