NaslovnicaVijestiNAPOKON: Nakon 12 godina dominacije Barce, Tottenham uspio pokoriti Kataloniju!

NAPOKON: Nakon 12 godina dominacije Barce, Tottenham uspio pokoriti Kataloniju!

Tottenham je na Camp Nou obezbjedio plasman u osminu finala Lige prvaka a osim toga, oni su postali prva momčad nakon dvanaest godina koja je Katalonce nadmašila u elementu u kojem su bili nedodirljivi.

Tottenham je protiv desetkovane ekipe Barcelone osvojio bod, te su zbog za njih  pozitrivnog ishoda meča između Intera i PSV osigurali sebi mjesto u osmini finala Lige prvaka. Statističari su otkrili da je četa Mauricia Pochettina prvi put nako 2006 godine Barcelonu savladala u elementu igre u kojem su najjači – posjedu lopte.

BERBATOV PORUČIO MOURINHU: Evo koju zvijezdu bi trebao dovesti u Manchester United ove zime!

Posljednji tim u Ligi prvaka kojem je to uspjelo bio je Werder iz Bremena 2006 godine, koji je imao posjed lopte 58 naspram 42 a jučer je razlika bila znatno niža, odnosno 52:48 u korist engleskog tima.

Barcelona je završetkom ere Josepa Guardiola postala manje prepoznatljiva kao tim s visokim posjedom, ali je taj segmen još uvijek ostao kao jedan od simbola njihove igre. U ovoj sezoni, Barcelona je imala veći posjed lopte odmah u svim službenim mečevima, a najveću prednost u odnosu na protivnika su imali u meču protiv Alavesa kada su imali posjed lopte u svojim nogama 78,3.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!