NaslovnicaVijestiNAPOKON OTKRIVENO: Perez otkrio razlog zbog kojeg je PROPAO transfer Modrića u...

NAPOKON OTKRIVENO: Perez otkrio razlog zbog kojeg je PROPAO transfer Modrića u Inter!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je zbog čega je idefinitvno propao transfer Luke Modrića u Inter, a takav razlog nije zapamtio u svojoj dugoj karijeri.

Real Madrid se dogovorio sa vratarom

Jučer je Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem prošlogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Hrvatski veznjak, koji je bio i najbolji igrač ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, još prije nekoliko tjedana bio je izuzetno vruće ime na transfer tržištu. Nakon Mundijala pojavile su se glasine glasine da ga u svojim redovima želi vidjeti Inter, a o zamjeni mjesta boravka tada je počeo razmišljati i iskusni veznjak.

Na kraju, ništa se nije dogodilo, Real Madrid je objavio da Modrić dostupan samo za 750 milijuna eura, a tada je i Modrić izjavio da se u Realu još uvijek osjeća vrlo zaadovoljno i sretno.

>> Nevjerovatan razlog zbog kojeg Mkhitaryan neće moći igrati u finalu Europske lige ove sezone!

Predsjednik Real Madrid Florenitno Perez sada je otkrio kakav je bio plan Intera što se tiče transfera, te da je njihova strategija bila izrazito loša.

[su_live_koeficijenti]

„Nikad nisam doživio da klub želi dovesti ‘desetku’, bez plaćanja odštete zaa igrača. Po prvi put mi se to dogodilo sada”, rekao je Perez.

Inter je želio Modrića prvo na posudbu, nakon toga su željeli za igrača platiti mizernu naknadu, ali su zato i igraču ponudili četverogodišnji ugovor s deset milijuna eura godišnje plaće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!