NaslovnicaVijestiNAPOKON PROGOVORIO: Dembele napravio vrlo važnu odluku o svojoj budućnosti!

NAPOKON PROGOVORIO: Dembele napravio vrlo važnu odluku o svojoj budućnosti!

Napokon progovorio o svojoj budućnosti. Dembele napravio vrlo važnu odluku o svojoj budućnosti! Bila je to teška prva godina u Barceloni za Ousmane Dembelea, ali usred špekulacija koje ga povezuju sa Arsenalom, izjavio je da ne napušta Nou Camp.

Napokon progovorio

21-godišnjak je stigao u Barcelonu prošlog ljeta sa velikim očekivanjima nakon što je prethodno impresionirao sa Rennesom i Borussijom Dortmund.

Nažalost za francuskog internacionalca, on je bio ograničen na samo 23 nastupa na svim natjecanjima u svojoj prvoj sezoni sa katalonskim divovima, sa ozljedama koje su imale veliki utjecaj u njegovoj formi.

[su_bet365_100bonus]

S obzirom na stil igre Barcelone i visoke razine koja se zahtijeva u klubu, bilo bi dovoljno teško da se prilagodi i bez ozljeda. Unatoč tomu, stvari se još više kompliciraju, dok se on zaista trudi da pokaže svoju najbolju formu za ekipu Ernesta Valverdea.

Naravno, to je zauzvrat dovelo do postavljanja upitnika na njegovu budućnost sa prvakom La Lige, ali on je naizgled prekinuo svaku špekulaciju i inzistirao je na tome da ne ide nigdje ovog ljeta.

“Ostajem u Barceloni i spreman sam igrati španjolski Super kup”, rekao je, kako je izvijestio Evening Standard, a izvješće je također posebno zabilježio Arsenal kao zainteresirana ekipa.

Pitanje je da li je to dobar potez Dembelea, dok se i Malcom pridružio Barceloni ovog ljeta. Ovo će dovesti do povećane konkurencije za mjesta u timu sa igračima poput Lionel Messija, Luis Suareza i Philippe Coutinha.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, sa Unai Emeryjem, koji već ima Pierre-Emerick Aubameyanga, Alexandre Lacazettea, Mesut Ozila i Henrikh Mkhitaryana, Dembelea bi možda čak čekala ista sudbina i na Emiratima.

Vrijeme će pokazati hoće li njegova odluka biti isplativa, ali sa Barcelonom koja se želi natjecati na različitim frontovima ove sezone, moglo bi se očekivati da će Dembele imati važnu ulogu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!