NaslovnicaVijestiNAPOKON PROGOVORIO: Evo što je Joe Hart rekao za Pep Guardiolu nakon...

NAPOKON PROGOVORIO: Evo što je Joe Hart rekao za Pep Guardiolu nakon što mu je ovaj uništio karijeru u Cityju!

Napokon progovorio. Evo što je Joe Hart rekao za Pep Guardiolu nakon što mu je ovaj uništio karijeru u Cityju! Želje Jose Harta su konačno ostvarene kada je Manchester City pristao dopustiti mu da ode za trajno na ljeto nakon 12 godina službe.

NAPOKON PROGOVORIO

Karijera Engleza je ugrožena nakon što je proveo posljednje dvije sezone na posudbi u Torinu i West Hamu.

Kada se vratio na stadion Etihad u srpnju, Pep Guardiola je nastojao pronaći novi klub. Burnley je došao po njega i na kraju ga platio 3.5 milijuna funti.

Hart nikada nije želio napustiti City, ali nije dobio nikakav izbor kada je shvatio da im nije potreban.

“Jasno sam dao do znanja Cityju da neću da idem ponovo na posudbu”, rekao je Hart u nedavnom intervjuu za Sky Sports. “Imao sam godinu dana u svom ugovoru.”

“Kao što sam rekao i prije nego što je to bila čudna situacija. Znam kakve kvalitete donosim, znam što sam učinio i što još mogu učiniti.”

“Ali ljudi me nisu željeli, to je istina. Po mom mišljenju mislim da su posudbe za mlađe igrače koji se pokušavaju poboljšati, koji imaju čitav svijet pred sobom.”

“Zahvalan sam Burnleyu i uživam ovdje.”

Hartova veza sa Guardiolom se pogoršala od trenutka kada je Španjolac preuzeo kormilo Cityja 2016. godine, a Willy Caballero i Claudio Bravo su bili favoriti za poziciju na golu.

Uskoro je postalo jasno da nije imao budućnost u Cityju, a sada je Hart iskazao svoje mišljenje o Guardiolu nakon svega što se dogodilo.

I treba reći da Hart zaslužuje veliku količinu poštovanja za svoje komentare.

Dok bi većina igrača kritizirala svog bivšeg menadžera nakon što ih je tretirao tako loše, Hart je opisao Guardiolu kao vrhunskog menadžera, koji je bio iskren prema njemu.

“Ja sam dobar sa Pepom, mislim da je vrhunski menadžer”, rekao je vratar Engleske. “Došao je i bio je mrtav iskren sa mnom. Pogledao sam ga u oči i stisnuo mu ruku.”

“Zahvalio sam mu na iskrenosti, nisam mu zahvalio na njegovom mišljenju, ali njegova iskrenost je bila drugo.”

Vrlo zrelo od Joe Harta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!