NaslovnicaVijestiNapoli dovodi hrvatskog reprezentativca u svoje redove

Napoli dovodi hrvatskog reprezentativca u svoje redove

Napoli je spreman da dovede Hrvoja Milića kao svoje najnovije pojačanje. 28-godišnji hrvatski bek slobodan je igrač koji je prošlog mjeseca napustio grčku ekipu Olympiacosa, a bivši igrač Fiorentine poslužit će kao zamjena za Alžirca Faouzi Ghoulama, koji nastavlja da se oporavlja od ozljede koljena.

Napoli dovodi

Hrvoje Milić koji je napravio šest nastupa za svoju reprezentaciju, već je u Castel Colturnu, koji se nalazi samo 35 kilometara sjeverozapadno od Napulja, a očekuje se da će danas ili sutra završiti svoje medicinske preglede prije potpisivanja ugovora do kraja tekuće sezone za oko 200.000 eura.

Napolijev bivši menadžer Maurizio Sarri želi pokriti portugalsku zvijezdu Mario Ruija, koji je trenutačno zamjena za ozlijeđenog Ghoulama. Ova situacija oko Milića se ne smiruje i trebalo bi sve biti gotovo u narednih 48 sati.

Alžirac je imao dobar oporavak do sada, ali se uvrijedio na treningu prije nedavne domaće utakmice protiv Lazija i sada je postavljen za još dugotrajniji boravak van terena koji bi ga mogao zadržati van do kraja sezone.

[su_watch_live_football]

Milić je igrao za Osijek, Hajduk i Istru u Hrvatskoj, Djurgarden u Švedskoj i Rostov u Rusiji.

Svoju karijeru je započeo u mladoj ekipi Osijeka, prije nego što je prešao u Hajduk, gdje je započeo svoju minutažu u U19 ekipi. Svoj profesionalni debi je napravio u hrvastkom derbiju protiv Dinamo Zagreba 2008. godine.

Prešao je u Djurgardens IF 2009. godine nakon što nije uspio ući u prvi tim Hajduka. U Djurgardenu je odmah postao važan igrač u prvoj postavi, gdje je odigrao 30 utakmica u svojoj prvoj sezoni u klubu. Također je postigao četiri gola i četiri asistencije u istoj toj sezoni.

Vratio se u Hrvatsku 2011. godine, gdje se pridružio Istri u slobodnom transferu. Sezonu 2011/12 je započeo sa 26 utakmica, gdje je postigao samo jedan gol.

Sljedeće sezone je bio čak uspješniji, gdje je odigrao 31 utakmicu, postižući četiri gola i tri asistencije.

[su_bonus]

Zatim 2013. godine prelazi u Rostov u dogovoru vrijednom 350.000 eura. U Milićevoj prvoj sezoni u Rostovu, on je napravio 29 nastupa, gdje je postigao jedan gol i četiri asistencije uglavnom sa lijeve bočne pozicije.

U kolovozu 2015. godine potpisuje trogodišnji ugovor sa Hajdukom, da bi 2016. godine otišao u Fiorentinu, u ugovoru vrijednom 700.000 eura.

2017. godine je otišao u Olympiacos, samo nakon jedne sezone u Seriji A za 1.5 milijuna eura. Njegov ugovor je poništen nakon što je odigrao samo četiri utakmice za grčku ekipu u svim natjecanjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!